VG SØKER STRINGERE

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Firma
Mediehuset VG
Søknadsfrist
22.01.17

Mediehuset VG er en del av Schibstedkonsernet. Hovedpilarene er papiravisen VG og nettstedet VG Nett. VG på papir hadde i 2015 et opplag på 112 716 eks. pr dag. VG Nett er Norges største nettsted og VG Mobil er markedsledende på smarttelefon. Samlet når mediehuset VG over 2,3 millioner lesere i løpet av en dag. Dette gir en daglig dekning på 53 % av befolkningen over 12 år.

I mediehuset inngår også VGTV AS, VG+, E24 Dine Penger og VG Partnerstudio Mediehuset VG omsatte i 2015 for 1,9 milliarder kroner og hadde et EBITDA-resultat på 281 millioner kroner. Mittanbud er inkludert i tallene for 2015. Antall ansatte pr august 2016 er 474.

VG SØKER STRINGERE

VG søker stringere til følgende kontorer:  

ISTANBUL 

VG søker en reporter med solid erfaring og stor interesse for og kunnskap om Midt-Østen til vårt stringerkontor i Istanbul.  

Stillingen innebærer betydelige reisevirksomhet i regionen og i konfliktfylte områder. Du må kunne rykke på kort varsel og ha evne til å jobbe selvstendig under krevende forhold. Samtidig må du ha gode samarbeidsevner og ha lett for å komme i kontakt med nye mennesker. Du må være flink til å bygge nettverk og være en god menneskekjenner. 

Du må ha erfaring med å jobbe under press og i stressende situasjoner. Du må være iderik og flink til å fortelle komplekse historier på en levende og lettfattelig måte. Erfaring med å gå live alene med eget utstyr er en forutsetning, og du må være en habil fotograf som både tar stillbilder og video. Solid digital kompetanse i og bred erfaring med å jobbe med sosiale medier er et krav. 

Det er en fordel om du behersker arabisk og eller fransk ved siden av engelsk. 

Tiltredelse i august. 

WASHINGTON 

Verdens øyne er rettet mot USA når Donald Trump overtar presidentembetet 20. januar. Som premissleverandør både politisk, kulturelt og økonomisk er det et viktig land å dekke for VG.  

Vi søker en reporter som har teft for gode reportasjer, og som evner å finne sakene som gir VGs lesere innsikt og kunnskap om det amerikanske samfunnet.  

På grunn av den politiske situasjonen ønsker vi å ha en stringer med base i Washington, men det må tas høyde for at kontoret kan flytte til Los Angeles i løpet av perioden. Jobben innebærer en del reisevirksomhet. Det er et krav at du har evnen til å jobbe selvstendig og godt under press. Erfaring med å gå live alene med eget utstyr er en forutsetning, og du må være en habil fotograf som både tar stillbilder og video. Solid digital kompetanse i og bred erfaring med å jobbe med sosiale medier er et krav. 

Du må beherske engelsk flytende. 

Tiltredelse så snart som mulig.

PARIS 

VG søker en reporter med stor fortellerglede og solid teft for gode historier. Du må ha evne til å finne de gode menneskelige historiene i de store politiske utfordringene som Europa, EU og de enkelte land står overfor. 

Reporteren vil ha ansvar for å dekke nyhetshendelser, utviklingstrekk og viktige politiske spørsmål i Europa, fra Russland i øst til Storbritannia i vest. Evnen til å jobbe selvstendig og ha gode samarbeidsevner er en forutsetningen. Likeså må du ha evne til å snu deg raskt og kunne rykke på kort varsel, og jobbe godt under press.

Det er en fordel om du snakker mer enn ett fremmedspråk.  

Du må regne med utstrakt reisevirksomhet, og ha erfaring med å på live med eget utstyr og være en habil fotograf som både tar stillbilder og video. Solid digital kompetanse i og bred erfaring med å jobbe med sosiale medier er et krav.  

Tiltredelse er i juli. 

Mer om stringerjobbene:  

Alle stringerkontraktene er på ett år, med mulighet for forlengelse.  

Leder av nyhetsavdelingen Ingrid Indseth (95155532) kan gi nærmere opplysninger om stillingen. 

Klubbleder Tor-Erling Thømt Ruud (92863515) kan også kontaktes.

Søk på stillingene her 

Søknadsfrist: 22. januar 2017.    

  

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Søknadsfrist
27.11.2017
Søknadsfrist
27.11.2017
Søknadsfrist
27.11.2017
Søknadsfrist
27.11.2017
Søknadsfrist
01.12.2017
Søknadsfrist
01.12.2017
Søknadsfrist
Snarest
Søknadsfrist
03.12.2017
Søknadsfrist
05.12.2017
Søknadsfrist
10.12.2017

Les også

Kristelig Folkeparti og Venstre har fremforhandlet at pressestøtten videreføres på samme nivå som i år.

Fagpressedagen:

Høyres Tage Pettersen og Arbeiderparties Masud Gharahkhani ser ikke bort fra at partiene blir enig om å gi Fagpressen digitalt momsfritak.