Adresseavisen søker nyhetsredaktør

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
Adresseavisen
Søknadsfrist
14.08.17

Adresseavisen er det dominerende nyhets- og annonseorganet i Midt-Norge, og er blant Norges største mediebedrifter med om lag 210 ansatte. Mediehuset har 60.000 abonnenter og 260.000 daglige lesere på papir, nett og mobil.

Adresseavisen er Norges eldste nåværende avis, og utkom for første gang i 1767. Mediehuset er den største enheten i Polaris Media ASA, som er et børsnotert selskap og et av landets ledende medie- og trykkerikonsern.

Adresseavisen søker nyhetsredaktør

Vil du være med og videreutvikle vår posisjon som Midt-Norges viktigste nyhetsleverandør?

Adresseavisen er landets eldste mediehus og feirer 250 års jubileum i år. De siste to årene har vi vunnet priser for Årets avis og Årets innovasjon samt markert oss med diplom i SKUP. Vi er en redaksjon som jobber med fornyelse hele tiden. Vi skal eksperimentere mye mer, vi skal bli mer digitale, og vi skal levere enda mer kvalitetsjournalistikk som markerer oss både lokalt og nasjonalt. Innholdet vårt planlegger og utvikler vi primært for digitale kanaler.Vi har mange dyktige medarbeidere og skyhøye ambisjoner. Derfor ser vi etter deg som:

  • motiveres av å jobbe tett med andre og ser helheten i det redaksjonelle utviklingsarbeidet
  • motiverer andre gjennom god ledelse, og gjør at folk rundt deg har det gøy på jobb
  • vil være med og digitalisere og utvikle journalistikken
  • trives med å jobbe i en verden som er i endring

Adresseavisen skal være den viktigste arenaen for å finne ut hva som skjer i Midt-Norge, og vi skal være best på sakene som er viktigst for våre lesere. Som nyhetsredaktør har du ansvaret for å løfte journalistikken vår og drive frem nytt innhold. Du vil også få ansvaret for å holde vår journalistiske profil, og for at vi arbeider i tråd med journalistiske prinsipper. Du vil være sjefredaktørens forlengede arm i redaksjonen, du ser muligheter og løsninger, og du utfordrer og motiverer medarbeidere til å gi sitt beste.

Er du interessert i stillingen, ta kontakt med vår rådgiver Heidi Wiggen i Visindi. Du treffer henne på telefon 916 56 103. Eventuelt kan sjefredaktør Kirsti Husby kontaktes på tlf. 951 98 734. 

Søk på stillingen her: www.visindi.no

Søknadsfrist: 14. august 2017

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: annonse@journalisten.no

Les også

Reportasje:

SANDNESSJØEN (Journalisten): Helgelands Blad holder til i et hus fra 1920 med eget trykkeri.

STORTINGET (Journalisten:) Partiets nye mediepolitiske talsperson sier han vil legge vekt på å lytte til mediebransjeaktørene.

Forlater Rema 1000 etter mindre enn ett år.