Dagbladet har ledig stilling som avdelingsleder for politisk avdeling

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
Aller Media AS
Søknadsfrist
12.12.17

Dagbladet AS er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Dagbladet omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Se og Hør, KK og SOL. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.

Dagbladet har ledig stilling som avdelingsleder for politisk avdeling

 

Vår avdelingsleder for politisk avdeling søker nye utfordringer. Nå er vi på jakt etter hennes erstatter. Vedkommende får en sentral rolle i den operative ledelsen og skal lede det daglige arbeidet med en motivert stab med politiske reportere som jobber flermedialt.

Avdelingsleder for politisk avdeling må ha god oversikt over norsk politikk, samt ha solid forståelse for internasjonal politikk og samfunnsliv. I tillegg må vedkommende forstå viktigheten av grundig kildearbeid og politiske prosesser. Den som skal lede politisk avdeling må også være god på samhandling med andre avdelinger, ikke minst nyhetsavdelingen og leder- og kommentaravdelingen.

For å lykkes er det også avgjørende at vi har en bevisst strategi for publisering på nett og i våre betalingskanaler, med tett og daglig oppfølging. Vi søker en inspirerende, framoverlent avdelingsleder med nyhetsteft og stor arbeidskapasitet. Vedkommende må være en dyktig journalistisk veileder som evner å inspirere og motivere.
Stillingen innebærer personal- og budsjettansvar, og rapporterer i linjen til nyhetsredaktøren.

Spørsmål om stillingen kan rettes til redaksjonssjef Hilde Schjerve, hks@dagbladet.no, tlfnr 917 85 456, nyhetsredaktør Frode Hansen, fha@dagbladet.no, tlfnr 915 59 749 eller fungerende leder for redaksjonsklubben Anders Holth-Johansen, ahj@dagbladet.no, tlfnr 47616896.

Kvinner oppfordres til å søke.
Tiltredelse: Etter avtale

Kortfattet søknad med CV sendes til stillingledig@aller.no innen 12.desember.

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no