Avisa Nordland søker journalist til nyhetsredaksjonen i Bodø

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
Avisa Nordland
Søknadsfrist
10.05.17
E-post

Avisa Nordland er Nordlands ledende nyhetsovervåker, med Salten-regionen med 85.000 innbyggere som kjerneområde. Vi har hovedkontor i Bodø og tre avdelingskontor. Redaksjonen teller til sammen 26 årsverk. Vi er en del av Amedia-konsernet, men eies av både Amedia og Polaris Media.

Avisa Nordland søker journalist til nyhetsredaksjonen i Bodø

Du må være nysgjerrig, iderik, samfunnsengasjert og allsidig. Det er fint om du har noe erfaring, men vi jakter også på de gode talentene. Du må kunne levere raskt når det kreves, og du må trives like godt i team som alene. Du vil jobbe turnus med vakter både morgen, kveld og helg.

Vi kan tilby deg en spennende og utfordrende jobb blant dyktige og trivelige kolleger i Norges mest attraktive by Bodø. Avisa Nordland satser hardt på innholdsutvikling, og vi er opptatt av å være i front på digital utvikling. Det betyr at også du må forstå den nye mediehverdagen med de utfordringer og muligheter den gir. Stillingen er full og fast.

Flere opplysninger om stillingen og mediehuset kan gis av redaktør Børje Klæboe Eidissen (bke@an.no 99291275) eller klubbleder Siri Gulliksen (sg@an.no 91648786).

Søknad med cv og referanser sendes til: bke@an.no  innen 10. mai.

Søknadsfrist: 10. mai 2017

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: annonse@journalisten.no

Les også

Reportasje:

SANDNESSJØEN (Journalisten): Helgelands Blad holder til i et hus fra 1920 med eget trykkeri.

STORTINGET (Journalisten:) Partiets nye mediepolitiske talsperson sier han vil legge vekt på å lytte til mediebransjeaktørene.

Forlater Rema 1000 etter mindre enn ett år.