Dagbladet søker gravesjef

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
Dagbladet
Søknadsfrist
31.07.17

Dagbladet AS er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Dagbladet omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Se og Hør, KK og SOL. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.

 

Dagbladet søker gravesjef

Dagbladet har i de senere år satset store ressurser på undersøkende journalistikk. Dette har resultert i mange dagsordensettende saker og avsløringer som har fått store konsekvenser, og også vunnet priser i inn- og utland. Dagbladet har lagt vekt på å utvikle tung faglig kompetanse innen databasert journalistikk, bruk av offentlighetsloven og eksperimentering med formater og nye fortellermetoder.

Nå trenger vi en ny leder til vår gravegruppe. Dagbladets gravegruppe er ikke en lukket og isolert enhet. Tvert imot. Samtidig som den arbeider fram egne saker, er den et kompetansesenter som arbeider tett med andre reportasjeavdelinger i huset for å utvikle medarbeideres interesse og kunnskap for metode og fortellergrep. I Dagbladet er mottoet at alle kan grave, og alle kan vinne!

Den nye lederen må representere faglig tyngde, være en leder som setter høye mål for seg sjøl og sine medarbeidere. De som driver undersøkende journalistikk utfordrer gjerne makten innen politikk, kultur, næringsliv og organisasjonsliv i Norge. Den som ansettes må være kulturbygger og humørspreder, en som evner balansen mellom det å være en motivator og en kritisk fagperson med god dømmekraft. Nøyaktighet, gode etiske reflekser og gjennomføringskraft er viktige egenskaper.

I det daglige skal redaksjonssjefen rapportere til nyhetsredaktøren, men samarbeider med alle reportasjeavdelinger og vårt eminente team av utviklere og designere.

Arbeidstid er i hovedsak på dagtid. Kvinner oppfordres til å søke.

Spørsmål om stillingen kan rettes til nyhetsredaktør Frode Hansen, tlf.91559749, fha@dagbladet.no, og redaksjonsklubbens leder Rønnaug Jarlsbo, tlf. 41566623, rja@dagbladet.no.

Kortfattet søknad med CV sendes til stillingledig@aller.no innen 31. juli.

Søknadsfrist: 31. juli 2017

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: annonse@journalisten.no

Les også

Reportasje:

SANDNESSJØEN (Journalisten): Helgelands Blad holder til i et hus fra 1920 med eget trykkeri.

STORTINGET (Journalisten:) Partiets nye mediepolitiske talsperson sier han vil legge vekt på å lytte til mediebransjeaktørene.

Forlater Rema 1000 etter mindre enn ett år.