Dagbladet søker sportsjournalist

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
Dagbladet
Søknadsfrist
01.05.17

Dagbladet AS er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,6 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Dagbladet omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Se og Hør, KK og SOL. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.

Dagbladet søker sportsjournalist

Har du lyst til å jobbe i en av Norges ledende sportsredaksjoner? Dagbladet søker en sportsjournalist i fast stilling.

Du må være nysgjerrig, full av idéer, presseetisk sterk og ha oppdatert kunnskap om de største idrettsnavnene og de viktigste hendelsene i sportens verden. Du må kunne formulere deg raskt og presist, besitte god tabloid forståelse og kunne vise til et bredt kildenett.

Hos oss skal du kunne sette dagsorden med egne saker, samtidig som du er klar til å rykke i felt som reporter på de store mesterskapene. Dagbladsporten prioriterer fotball og de store vinteridrettene, og det er en forutsetning at du er godt oppdatert innen disse områdene.

Du må vite hvordan du finner de viktigste nyhetene, og ikke minst hvordan de best skal formidles til leserne våre gjennom både nett, papir og vår Pluss-utgave. Vi forventer at du har en god penn, også under tidspress, og det er en fordel om du har erfaring med video og fotografering.

Vi kan tilby et spennende, inspirerende, godt og kreativt arbeidsmiljø preget av sterk lagånd og stå-på-vilje, samt interessante utfordringer i en bedrift i løpende utvikling og omstilling. Dagbladsportens viktigste mål er å være nyhetsledende innenfor sitt felt.

Du vil gå inn i en turnus som innebærer kvelds- og helgevakter, samt noe reising. Kvinner oppfordres til å søke.

Spørsmål om stillingen kan rettes til avdelingsleder sport, Pål Marius Tingve, 905 98 550 / pmt@dagbladet.no.

Kortfattet søknad med CV sendes til: stillingledig@aller.no innen 1. mai.

Søknadsfrist: 01. mai 2017

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: annonse@journalisten.no

Les også

Reportasje:

SANDNESSJØEN (Journalisten): Helgelands Blad holder til i et hus fra 1920 med eget trykkeri.

STORTINGET (Journalisten:) Partiets nye mediepolitiske talsperson sier han vil legge vekt på å lytte til mediebransjeaktørene.

Forlater Rema 1000 etter mindre enn ett år.