Dagbladet søker tilkallingsvikarer til flere avdelinger

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
Dagbladet
Søknadsfrist
14.08.17

Dagbladet AS er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Dagbladet omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Se og Hør, KK og SOL. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.

Dagbladet søker tilkallingsvikarer til flere avdelinger

Vi jakter nysgjerrige, raske og tabloide journalister som kan begynne raskt.

NYHET
Som tilkallingsvikar på nyhetsavdelingen må du ha mulighet til å stille opp på kort varsel på dag- og kveldstid i Oslo.
Avdelingen dekker hendelsesnyheter fra hele verden, krim og internasjonal politikk. Avdelingen leverer til både Dagbladet.no og betalingskanalene Dagbladet Pluss og papir.
I avdelingen møter du et raust og kunnskapsrikt miljø. Du skriver godt under tidspress. Journalistisk erfaring og relevant utdanning er en fordel.
  • Spørsmål om stillingen kan rettes til avdelingsleder Hans-Martin Thømt Ruud på mobil: 97687774 eller epost: hru@dagbladet.no
SPORT
Til sportsredaksjonen trenger vi deg som er nysgjerrig, full av idéer, presseetisk sterk og som har oppdatert kunnskap om de største idrettsnavnene og de viktigste hendelsene i sportens verden.
Du må kunne formulere deg raskt og presist og besitte god tabloid forståelse. Dagblad-sporten prioriterer fotball og de store vinteridrettene, og det er en forutsetning at du er godt oppdatert innen disse områdene.
  • Spørsmål om stillingen kan rettes til avdelingsleder Pål Marius Tingve på mobil: 90598550 eller epost: pmt@dagbladet.no
VIDEO
Vi leter etter journalister med et skarpt tabloid blikk og gode etiske reflekser. Som journalist på videodesken må du vite hvilke videoer som fungerer på nettet, du må kunne skrive artikler og ikke minst komme med egne ideer.
Arbeidsoppgavene innebærer alt fra å filme og redigere videoreportasjer, skrive oppslag på Dagbladet.no og styre direktesendinger. Du må ha erfaring med å redigere video, men viktigere er det at du har et godt journalistisk hode, erfaring og egne ideer. Opplæring i redigeringsprogrammet vi bruker, FinalCut, og tekniske systemer vil du uansett få.
  • Spørsmål om stillingen kan rettes til avdelingsleder Jørgen Gilbrant på mobil: 41103990 eller epost: jmg@dagbladet.no
POLITIKK
Vi går mot en spennende høst med stortingsvalg og mulig regjeringsskifte. Vil du være med og sette dagsorden? Vi søker samfunnsinteresserte tilkallingsvikarer som er nysgjerrige på hvordan ting henger sammen og tør å stille politikerne til veggs. Du kommer til en hyggelig gjeng som både dyrker egne idéer og jobber i team. Vår avdeling leverer stoff til Dagbladet.no, Dagbladets papirutgave og betalingskanalen Dagbladet Pluss. Du jobber i hovedsak på dagtid, men er fleksibel når det trengs. Journalistisk erfaring og relevant utdanning er en fordel.
  • Spørsmål om stillingen kan rettes til avdelingsleder Anne Marte Blindheim på mobil: 47622440 eller epost: abl@dagbladet.no
KULTUR
Kulturavdelingen søker språksikre reportere med særlig kunnskap og interesse for kultur. Søkere må ha velutviklet tabloidforståelse og evne til å fortelle den gode historien. Det er en klar fordel om du har eget kildenett innen litteratur, musikk, film, kunst, tv og/eller medier.
  • Spørsmål kan rettes til avdelingsleder på kultur, Jonas Pettersen på 951 11 763 eller epost jpe@dagbladet.no

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: annonse@journalisten.no

Les også

Reportasje:

SANDNESSJØEN (Journalisten): Helgelands Blad holder til i et hus fra 1920 med eget trykkeri.

STORTINGET (Journalisten:) Partiets nye mediepolitiske talsperson sier han vil legge vekt på å lytte til mediebransjeaktørene.

Forlater Rema 1000 etter mindre enn ett år.