Journalist – Fornybarbransjen

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Firma
Europower AS
Søknadsfrist
Snarest

Europower AS er en ledende leverandør av nyheter og bakgrunnsinformasjon for kraft- og energibransjen. Selskapet innehar ledende posisjoner i markedet og er i god utvikling. Selskapet er eid av NHST Media Group AS som eier blant andre Dagens Næringsliv, TradeWinds, Upstream, Intrafish og MyNewsdesk. Selskapet er lokalisert i Oslo sentrum.

Journalist – Fornybarbransjen

Månedspublikasjonen Energi og nyhetstjenesten europower.com søker journalist til fast stilling for tiltredelse i sommer. Publisering foregår både digitalt og på papir.

Våre lesere er ledere og beslutningstakere i fornybarbransjen, og omfatter energiselskaper, leverandørindustrien, bank/finans/rådgivning, politiske miljøer, offentlig forvaltning m.v.

Du må ha en god penn, du må gjerne kunne fotografere, og du må være interessert i kraft- og energispørsmål. Økonomisk utdannelse vil være en fordel, men ikke et krav.  

Vi kan tilby deg spennende og varierte arbeidsoppgaver, konkurransedyktig lønn og et hyggelig og meget kompetent miljø, som vil sørge for god opplæring på bransjen.

Spørsmål og søknad m/CV rettes til:

Redaktør: [email protected], 41334819.

eller

Publisher: [email protected], 93256302.

Merk søknaden: Journalist.

Søknadsfrist: Snarest.                 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

VGs sjefredaktør får Målprisen 2017 av Noregs Mållag for å ha åpnet opp for nynorsk i avisen.

Hver fredag setter Kari Slaatsveen og Håkon Gundersen seg ned for å lage podkast. Sammen ser de på journalistikken gjennom 200 år.

REPORTASJE: I 35 år har RadiOrakel herjet på FM-båndet. Det har de tenkt å fortsette med.