Frontsjef og sommervikarer

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Firma
Glåmdalen
Søknadsfrist
01.04.17

Frontsjef og sommervikarer

Glåmdalen er det største og viktigste mediet i Kongsvinger-regionen.  Vi har hovedredaksjon sentralt plassert i Kongsvinger, og lokalkontor på Flisa. I 2016 hadde vi et godkjent nettoopplag på 14394. Økonomien i selskapet er god. Glåmdalen er i sterk digital utvikling, og opplever for tiden en betydelig økning i digitale abonnenter. Dette skal vi bygge videre på, og søker derfor:

Frontsjef

Du har forstått at det er journalistikken mediene skal leve av framover, og går på jobb hver dag med mål om at dagen i dag skal bli bedre enn den forrige. Du jobber aktivt med å finne saker som kan engasjere leserne og løfte trafikken – i tillegg til å foredle det du får inn fra redaksjonen for øvrig. Du stiller høye krav til deg selv og de rundt deg, og har mot til å si ifra når du ser at noe ikke fungerer. Du forstår at mediene er i kontinuerlig endring, og at omstilling er en del av hverdagen.

Du har høy arbeidskapasitet, er kreativ i din jakt på nyheter og har gode kunnskaper om tittelspråk og hva som skal til for å trekke en leser inn i saken. Pressens etiske regelverk har du i ryggmargen, slik at du slipper å søke opp VVP paragraf 4.14 i en hektisk hverdag.

Stillingen vil innebære både kvelds- og helgejobbing.

I Glåmdalen kan vi tilby et godt arbeidsmiljø i moderne lokaler. Du får anledning til å slå deg ned i et distrikt hvor du får en enebolig for samme pris som et bøttekott på Grünerløkka. Og skulle storbyen likevel friste, tar toget til Oslo sentrum fem kvarter.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Nyhetsredaktør Per-Erik Stømner på 469 19 222 [email protected]

Ansvarlig redaktør/daglig leder Thor Sørum-Johansen på 979 779 64 eller [email protected]

Leder for redaksjonsklubben er Britt-Ellen Negård som treffes på 480 27 321 eller [email protected]

Søknad sendes elektronisk innen 1. april til: [email protected]

Sommervikarer

Glåmdalen trenger sommervikarer som ønsker å vise hva de er gode for i en redaksjon med sterkt digitalt fokus. Du vil jobbe i en hyggelig redaksjon med dyktige og erfarne journalister.

Du må ha erfaring og journalistisk ballast nok til å kunne gå inn og jobbe fra dag én. Opplæring i redaksjonelle systemer og rutiner vil selvsagt bli gitt.

Våre sommervikarer går inn i turnus, hvilket innebærer både kvelds- og helgejobbing.

Spørsmål om sommervikariat kan rettes til:

Nyhetsredaktør Per-Erik Stømner på 469 19 222 [email protected]

Ansvarlig redaktør/daglig leder Thor Sørum-Johansen på 979 779 64 eller [email protected]

Leder for redaksjonsklubben er Britt-Ellen Negård som treffes på  480 27 321 eller [email protected]

Søknad sendes elektronisk snarest mulig, og senest innen 1. april, til [email protected]

Søknadsfrist: 01. april 2017

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Les også

TRONDHEIM (Journalisten): Etter å ha gått gjennom forsideoppslagene om terroristen, kunne Anne Gjelsvik dele bildebruken i fire faser.

Kjersti Løken Stavrum, administrerende direktør i Stiftelsen Tinius, mener mangelen på kvinner i ledelsen er gårsdagens problem som ennå ikke er løst.