ANSVARLIG REDAKTØR

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Firma
Jærbladet
Søknadsfrist
27.06.17

Jærbladet er «Avisa på Jæren» - den ledende mediebedriften i Hå, Klepp og Time kommuner, et vekstområde med over 56.000 innbyggere. Jærbladet er landets største 3-dagers avis. Vi er i endring med større vekt på digitale kanaler. Jærbladet holder til i Bryne sentrum, har solid økonomi, og er en del av konsernet Nordsjø Media AS, som eier og driver ni lokale mediehus i Sør-Rogaland og Vest-Agder. Det er 29 ansatte i bedriften, hvorav ni i redaksjonen.

ANSVARLIG REDAKTØR

DAGLIG LEDER

Jærbladets ansvarlige redaktør går over i ny stilling utenfor konsernet etter 24 år hos oss, hvorav 4 år som redaktør i Jærbladet.

Vi søker derfor en ny:

Ansvarlig redaktør/daglig leder

som skal videreføre utviklingen av Jærbladet som regionens sterke lokale mediehus og merkevare, både digitalt og på papir.

Jærbladets formålsparagraf sier at avisen skal ha som mål å ivareta Jærens interesser og bidra til en positiv utvikling i regionen. Derfor er kunnskap om og kjennskap til Jæren viktig. Samtidig må redaktøren være uredd og ha evne til å ta standpunkt. Jærbladet er partipolitisk uavhengig, men skal ikke være uten meninger.

Vi ønsker at vår nye ansvarlige redaktør også skal være bedriftens daglige leder (eneleder). Vi ønsker oss derfor en leder med redaksjonell erfaring og integritet, som også har et klart blikk for hva lesere og annonsører har behov for, og som vil ta ansvar for å videreutvikle Jærbladet i samsvar med dette.

Hun eller han må ha forståelse for helheten i en mediebedrift, og kunne være en motiverende leder for erfarne, selvstendige og kunnskapsrike medarbeidere. Økonomisk forståelse og evne til å skape resultater er også viktige egenskaper.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Ivar Rusdal, styreleder i Jærbladet AS, telefon 400 07 901 eller e-post [email protected], eller til Ernst A. Eik, adm. direktør i Nordsjø Media AS, telefon 414 28 650, e-post [email protected].

Søknad med nødvendige vedlegg sendes innen 27. juni til:

Styret for Jærbladet AS v/ adm. direktør Ernst A. Eik, postboks 23, 4349 Bryne eller e-post [email protected].

Søknadsfrist: 27. juni 2017

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]