Journalist - kommunikasjonsrådgiver

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Firma
Kavlifondet
Søknadsfrist
30.05.17

Kavlifondet støtter gode formål innen forskning, kultur og humanitært arbeid. Målet er å skape ringvirkninger i lokalsamfunnet, i landet og i verden. Pengene kommer fra det heleide Kavlikonsernet som produserer merkevarer i fire land. Kavli, Q og Primula er noen av merkene. Vi samarbeider tett med prosjektpartnerne våre og krever grundig og nøyaktig rapportering. I 2016 delte vi ut 72, 5 millioner kroner til prosjekter i 18 land. Se mer på kavlifondet.no.

Journalist - kommunikasjonsrådgiver

Anslagsvis 40 % frilans

Arbeidsoppgavene vil være å skrive kortere saker om de ulike prosjektene som Kavlifondet støtter, og/eller redigere tekster fra prosjektpartnere, og publisere disse på kavlifondet.no og i sosiale medier. Det er også aktuelt å lage reportasjer, samt å jobbe for oppmerksomhet i nasjonale medier. Vi ser etter en erfaren, rask og selvgående person med journalistbakgrunn, sterk språksans og fremragende fortellerevner. Det er en fordel om du kan fotografere og har erfaring med publisering i sosiale medier. Våre samlede kommunikasjonsaktiviteter er i sterk utvikling, og det er også aktuelt å bidra mer overordnet på dette feltet. Kavlifondet holder til i Bergen, men denne jobben kan utføres fra hjemmekontor eller andre steder. Du vil få stor frihet, og bli målt på resultater. Stillingen rapporterer til daglig leder Inger Elise Iversen. Noe reising i Norge og utlandet kan være aktuelt. Oppstart: medio august 2017. Honorar etter avtale.

Søknad på en side, CV og tre arbeidsprøver sendes i PDF-format til [email protected],  innen 30. mai. Eventuelle spørsmål kan rettes til Inger Elise Iversen, mobil 90 89 4567.

Søknadsfrist: 30.05.2017

 

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

VGs sjefredaktør får Målprisen 2017 av Noregs Mållag for å ha åpnet opp for nynorsk i avisen.

Hver fredag setter Kari Slaatsveen og Håkon Gundersen seg ned for å lage podkast. Sammen ser de på journalistikken gjennom 200 år.

REPORTASJE: I 35 år har RadiOrakel herjet på FM-båndet. Det har de tenkt å fortsette med.