Kommunikasjonsrådgiver

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Søknadsfrist
05.03.17

Akademikerne er hovedorganisasjonen for foreninger med masterutdannede medlemmer. Organisasjonen ble etablert i 1997 og har 13 medlemsforeninger med totalt 200 000 medlemmer. Akademikerne er en aktiv inntekts- og samfunnspolitisk aktør på vegne av sine medlemsforeninger. Akademikerne fører forhandlinger med staten, KS, Spekter og Oslo kommune. Akademikernes sekretariat har 13 ansatte og kontorer i Oslo sentrum. Se www.akademikerne.no.

Kommunikasjonsrådgiver

Akademikerne søker kommunikasjonsrådgiver som skriver godt og har strategisk og analytisk forståelse. Hovedoppgaven er operativt kommunikasjonsarbeid for medier, nett og sosiale kanaler.

Vår nye kommunikasjonsrådgiver skal også være rådgiver og sparringspartner for fagteamene.

Vi ønsker en kommunikasjonsrådgiver som har bred samfunnsinnsikt og har medieforståelse. Kommunikasjonsfaglig og/eller journalistisk erfaring er nødvendig, og digital kompetanse vil være en fordel. Søkere til stillingen bør ha høyere utdannelse, helst på masternivå.

Akademikerne ønsker en kommunikasjonsrådgiver som tar selvstendig ansvar, har god leveringskraft og er strukturert og nøyaktig. Søkere bør være en konstruktiv nettverksbygger og kunne skape kontakt med medlemsorganisasjoner, medier og politikere. 

Kommunikasjonsrådgiver rapporterer faglig til kommunikasjonssjef.

Hvis du kan fotografere og har kjennskap til organisasjonslivet, vil det være positivt.

Akademikerne tilbyr konkurransedyktig betingelser med pensjonsordning.

Mer informasjon om Akademikerne finner du her: www.akademikerne.no.

For spørsmål om stillingen kan du kontakte kommunikasjonssjef Christine Rian Johannessen, mobil 977 47 507, organisasjonssjef Anne Folkvord, mobil 995 77 637, eller vår rådgiver Åge Petter Christiansen, mobil 900 99 800.

Søknad sendes elektronisk via www.hodejegerne.no.

Søknadsfrist: 5.mars 2017

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Les også

Reportasje:

SANDNESSJØEN (Journalisten): Helgelands Blad holder til i et hus fra 1920 med eget trykkeri.

STORTINGET (Journalisten:) Partiets nye mediepolitiske talsperson sier han vil legge vekt på å lytte til mediebransjeaktørene.

Forlater Rema 1000 etter mindre enn ett år.