Ledige vikariat som nyhetssjef i VG

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Firma
Mediehuset VG
Søknadsfrist
31.05.17

Mediehuset VG er en del av Schibstedkonsernet. Hovedpilarene er papiravisen VG og nettstedet VG Nett. VG på papir hadde i 2016 et opplag på 96 988 i eks. pr dag. VG Nett er Norges største nettsted og VG Mobil er markedsledende på smarttelefon. Samlet når mediehuset VG over 2,4 millioner lesere i løpet av en dag. I mediehuset inngår også VGTV AS, VG+, E24 Dine Penger og VG Partnerstudio. VG+ har over 100 000 betalende abonnenter.

Mediehuset VG omsatte i 2016 for 1,7 milliarder kroner og hadde et EBITDA-resultat på 272 millioner kroner. Antall ansatte i VG pr januar 2017 er 342.

Ledige vikariat som nyhetssjef i VG

Vi søker vikar for en av våre nyhetssjefer i perioden 10.07.2017 til 06.05 2018. 

Du må brenne for at VG skal være først og best på nasjonale og internasjonale hendelsesnyheter, hele døgnet. Du må være sterk i journalistisk metode og etikk, behersker et høyt tempo, være allsidig og ha erfaring med å lede andre. God digital forståelse er en forutsetning.   

Som nyhetssjef er det din jobb å prioritere ressursene, og sørge for at vi vinner nyhetskampene hver dag. Nyhetsavdelingen har et bredt ansvarsområde fra krim, politikk, rampelys, utenriks til allmenne innenriksnyheter.  

Du vil inngå i et team på syv nyhetssjefer, hvor du er en av tre som går turnus på realtidsdesken. Det innebærer morgen-, kveld- og helgevakter. Vi samarbeider tett med de andre avdelingene på huset, og du må også evne å se muligheter for blant annet VGTV, papir, Snapchat og redaksjonell utvikling.   

Vi tilbyr et god faglig miljø og muligheter for å utvikle deg i Norges ledende mediehus. Arbeidsoppgavene er varierte og utfordrende. Arbeidsmiljøet er godt og vilkårene er konkurransedyktige. 

Søk på stillingen her 

Søknadsfrist: 31. mai 2017

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med leder av nyhetsavdelingen, Ingrid Indseth, telefon 95 15 55 32.  

Leder i redaksjonsklubben er Tor-Erling Thømt Ruud, telefon 92 86 35 15.  

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

VGs sjefredaktør får Målprisen 2017 av Noregs Mållag for å ha åpnet opp for nynorsk i avisen.

Hver fredag setter Kari Slaatsveen og Håkon Gundersen seg ned for å lage podkast. Sammen ser de på journalistikken gjennom 200 år.

REPORTASJE: I 35 år har RadiOrakel herjet på FM-båndet. Det har de tenkt å fortsette med.