VG søker nyhetsredaktør

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
Mediehuset VG
Søknadsfrist
Snarest

VG er Norges mest utviklingsorienterte mediehus, og er ledende på alle digitale plattformer.  Foruten nummer 1-posisjoner på nett, mobil, tablet og web-TV, utgir vi også landets største løssalgsavis, VG Nett er Norges største nettsted og VG Mobil er markedsledende på mobil.  Samlet når VG over 2,4 millioner lesere i løpet av en dag. Dette gir en daglig dekning på 56% av befolkningen over 12 år. 

I mediehuset inngår også VGTV AS, VG+, VG Partnerstudio og E24 Dine Penger.  Omsetningen var i 2015 på 1,9 mrd kroner og hadde et EBITDA-resultat på 281 millioner kroner. Mediehuset har pr i dag ca. 420 ansatte. VG er en del av mediekonsernet Schibsted som har globale posisjoner så vel som ambisjoner.

VG søker nyhetsredaktør

Redaksjonen består av nær 200 medarbeidere og er i kontinuerlig omstilling. Mediemarkeder endres. Det samme gjør lesernes vaner. VG må utvikle seg i takt med disse. Men noe vil være som før. VG skal være nyhetsledende. Vi skal avsløre, overraske og underholde. VG skal være den primære nyhetsdestinasjonen i Norge.

Som nyhetsredaktør har du det overordnede ansvaret for størstedelen av redaksjonen, samt det delegerte publisistiske ansvaret for alt som til enhver tid publiseres på VGs plattformer. Du skal lede og prioritere ressursene slik at vi har den raskeste og beste nyhetsformidlingen av hendelser. I tillegg skal du sørge for at redaksjonen jobber langsiktig og setter dagsorden. Målsettingen er å ligge helt i front innen undersøkende journalistikk i Norge.

Stillingen rapporterer til administrerende direktør/ansvarlig redaktør Gard Steiro og inngår i VGs ledergruppe og i redaktørkollegiet.

Vi tilbyr en ualminnelig spennende, men samtidig krevende jobb i en organisasjon med ambisjon om å styrke posisjonen som det ledende mediehuset i Norge. Arbeidsmiljøet er godt. Mulighetene er store for den som vil lede landets fremste nyhetsredaksjon.

  • Du har tung journalistisk erfaring og har ledet redaksjonelle miljøer
  • Du forstår endringene mediebransjen står i, og har klare meninger om hvordan en redaksjon bør formes og utvikles for å møte disse endringene
  • Du har svært gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Du kan kunsten å balansere et operativt nivå med det strategiske

Har du spørsmål om stillingen ta kontakt med Visindi v/Heidi Wiggen på telefon 916 56 103, heidi.wiggen@visindi.no

Søk på stillingen her: www.visindi.no

Søknadsfrist: Snarest!

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: annonse@journalisten.no

Les også

Reportasje:

SANDNESSJØEN (Journalisten): Helgelands Blad holder til i et hus fra 1920 med eget trykkeri.

STORTINGET (Journalisten:) Partiets nye mediepolitiske talsperson sier han vil legge vekt på å lytte til mediebransjeaktørene.

Forlater Rema 1000 etter mindre enn ett år.