Vikariat som krimjournalist i VG

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Firma
Mediehuset VG
Søknadsfrist
26.02.17

Mediehuset VG er en del av Schibstedkonsernet. Hovedpilarene er papiravisen VG og nettstedet VG Nett. VG på papir hadde i 2015 et opplag på 112 716 eks. pr dag. VG Nett er Norges største nettsted og VG Mobil er markedsledende på smarttelefon. Samlet når mediehuset VG over 2,3 millioner lesere i løpet av en dag. Dette gir en daglig dekning på 53 % av befolkningen over 12 år.

I mediehuset inngår også VGTV AS, VG+, E24 Dine Penger og VG Partnerstudio Mediehuset VG omsatte i 2015 for 1,9 milliarder kroner og hadde et EBITDA-resultat på 281 millioner kroner. Mittanbud er inkludert i tallene for 2015. Antall ansatte pr august 2016 er 474.

Vikariat som krimjournalist i VG

Nyhetsavdelingen i VG har et ledig vikariat som krimjournalist fra 6. mars og ut 2017.

Nyhetsavdelingen skal sørge for at VG er først og best på nasjonale og internasjonale hendelsesnyheter, hele døgnet. Avdelingen har et bredt ansvarsområde innenfor genrene nyhet og underholdning. Dette innebærer blant annet ansvar fagområdene krim, politikk, utenriks, rampelys og allmenne innenriksnyheter.  

Som reporter må du beherske et høyt tempo, ha gode ideer og evnen til å sette dagsorden med egne saker. Digital forståelse er en forutsetning. 

Vi er på jakt etter en reporter som behersker og trives med stoffområdet krim. Kan du dokumentere evnen til å jobbe frem egne nyheter i større krimsaker og en teft for å finne gode saker, kan du være reporteren vi leter etter. Evnen til å bygge gode kilder er en av flere egenskaper vi legger vekt på.  

Vi tilbyr god faglig og personlig utvikling hos Norges ledende mediehus. Arbeidsoppgavene er varierte og utfordrende og vi har et godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige vilkår. 

Journalistene i Nyhetsavdelingen inngår i turnus som innebærer morgenvakter, kveldsvakter, helgevakter og nattevakter. Noe reisevirksomhet må påregnes. 

Tiltredelse: 6. mars eller etter avtale 

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med seksjonsleder Ingrid Høsøien Indseth, telefon 95155532.  

Leder i redaksjonsklubben er Tor-Erling Thømt Ruud: telefon 92863515

Søk på stillingen her 

Søknadsfrist: 26. februar 2017

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Les også

Reportasje:

SANDNESSJØEN (Journalisten): Helgelands Blad holder til i et hus fra 1920 med eget trykkeri.

STORTINGET (Journalisten:) Partiets nye mediepolitiske talsperson sier han vil legge vekt på å lytte til mediebransjeaktørene.

Forlater Rema 1000 etter mindre enn ett år.