UTVIKLINGSSJEF PROGRAM TIL MTG TV

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
MTG TV
Søknadsfrist
Snarest

Informasjon om bedriften

MTG (Modern Times Group MTG AB (publ.)) er et digitalt og internasjonalt ledende underholdningskonsern. Vi former fremtidens underholdning ved å gi forbrukere innhold der de selv ønsker det. Våre merkevarer strekker seg fra TV, radio og strømmetjenester, til neste generasjons underholdningsopplevelser i eSport, digitale videonettverk og online gaming. MTG har sitt opphav i Sverige, og våre aksjer er notert på Nasdaq Stockholm (‘MTGA’ og ‘MTGB’).

UTVIKLINGSSJEF PROGRAM TIL MTG TV

DETTE ER OSS

Programavdelingen i MTG TV er et sammensveiset team på 17 personer som er ansvarlig for programinnhold på TV3, Viasat 4, TV6 og Viafree. Avdelingen har ansvaret for både norske egenproduksjoner og innkjøp av utenlandske program og filmer samt schedulering av alt innhold på alle plattformer.

Vi søker ny utviklingssjef som har ansvaret for alle pitcher av nye programideer fra produksjonsselskapene i Norge og utenlandske distribusjonsselskaper. Det omfatter også i stor grad å være kontaktpunkt til produksjonsselskap i Norge og holde seg konstant oppdatert om nye trender og ideer. Utviklingssjefen har også tett dialog med utviklingssjefene i Sverige og Danmark og jobber tett med å utveksle ideer internt i MTG.

DETTE ER DEG

Du er en innholdsperson som har jobbet med produksjon i flere år. Du har høy arbeidskapasitet og er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd. Du er effektiv, nøyaktig og strukturert og du takler høyt tempo.. Du liker å holde deg oppdatert på nye flater, men er i bunn og grunn alltid opptatt av det gode innholdet. Du er vant til å lede andre, men du er heller ikke redd for å gå inn i problemstillinger og løse det selv. Du har god teft for å finne den gode ideen, men du er opptatt av å ha en empirisk forklaring og bakgrunn for hvorfor du tar dine avgjørelser.

Du:

  • Har et stort og godt kontaktnett i norsk produksjonsbransje.

  • Har erfaring fra produksjon av ulike genre og gjerne erfaring fra utviklingsarbeid i bransjen.

  • Har høy arbeidskapasitet.

  • Kan arbeide selvstendig.

  • Er ikke redd for å diskutere og argumentere for dine ideer, samtidig som du er lojal til bedriften etter avgjørelsen er tatt.

  • Har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

  • Har gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.

  • Har bachelorgrad eller tilsvarende, relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdannelse.

DETTE ER JOBBEN

Som Utviklingssjef vil du hovedsakelig jobbe med å hente inn pitcher fra norske produksjonsselskaper og utenlandske distributører. Du må være oppdatert på internasjonale og lokale trender og formater, for å finne de perfekte ideene for MTG TV. Du vil være ansvarlig for utviklingsprosjekter og ha økonomisk ansvar knyttet til disse. Du må oppsøke og ha full oversikt over kanalenes programmer og til enhver tid være oppdatert på hva de ulike kanalene har av behov for av nye programideer. Du vil være instrumentell i den videre utviklingen av våre digitale plattformer for å oppnå MTG TV sine høye målsetninger. Til daglig vil du jobbe i et kreativt miljø med flinke og inspirerende mennesker. Du sitter i ledergruppa i programavdelingen og vil jobbe tett med Programdirektør. Stillingen rapporterer til Programdirektør.

Send søknad og CV til jobb.program@mtgtv.no . Vi ønsker din søknad så fort som mulig og behandler søknader fortløpende.

For spørsmål til stillingen, ta kontakt med Andreas Bakka Hjertø på andreas.hjerto@mtgtv.no, tlf. 971 91 967, eller Lars Olav Vartdal på lars.olav.vartdal@mtgtv.no. Du kan også kontakte HR – hege.bugge@mtg.com eller tlf. 992 51 787.

Søknadsfrist: Snarest
 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no