Nationen søker nyhetsredaktør

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
Nationen
Søknadsfrist
30.04.17

Nationen er en fri og uavhengig dagsavis. Nationens visjon er å gjøre landbruk, matproduksjon og bosetting i hele landet viktig for alle og avisens innhold skal speile dette. Prioriterte stoffområder er politikk og næringsliv, norsk og internasjonalt landbruk, samferdsel og EU. Nationen kom ut for første gang i 1918. Nationen hadde i 2016 et opplag på 12 972.

Totalt leser 73 000 Nationen på papir og digitalt, og Nationen har en leservekst på 5,8 % (TNS Gallup, Forbruker & Medier 2016/2017).

Nationen utgis av AS Nationen, som igjen eies av Tun Media. Tun Medias største eiere er Tine SA, Norges Bondelag og Nortura SA. Nationen har 35 ansatte, og kjøper i tillegg tjenester innenfor områdene salg, it og administrasjon fra morselskapet Tun Media. Avisens hovedkontor ligger i Schweigaards gate 34E i Oslo. I tillegg har Nationen to medarbeidere i Trondheim og frilansere over hele landet. For mer informasjon, se nationen.no.

 

Nationen søker nyhetsredaktør

Nationens posisjon og samfunnsrolle er unik. I et medielandskap i dramatisk endring er mulighetene for små mediehus store og vi går offensivt til verks for å utnytte dette.

Sjefredaktør Irene Halvorsen setter nå sammen sitt nye lederteam. Vi søker derfor en tydelig, engasjert og strategisk dyktig nyhetsredaktør som ser hvordan Nationen kan bety enda mer for enda flere.

Nationen ønsker å styrke og utvide sin posisjon som det viktigste mediehuset for nyheter, reportasjer og debatt fra og om landbruket, og ønsker å finne nye muligheter for meningsbærende kvalitetsjournalistikk i vårt felt.

Hvor vi lever, hvordan vi lever og hva vi lever av, er avgjørende spørsmål i vår tid. Nationen jobber for at landbruk, matproduksjon og bosetting i hele landet skal være viktig for alle. Og best av alt; nisjen er blitt trend!  Vi trenger deg som forstår dette landskapet, samtidig som du har et kreativt sinn og god redaksjonell teft.

Du vil få et overordnet ansvar for vår redaksjonelle innholdsproduksjon i alle kanaler og en nøkkelrolle i utviklingen av Nationen. Du vil rapportere til sjefredaktør i Nationen, bli en del av ledergruppen i avisa og samarbeide tett med sjefredaktør, politisk redaktør og kommersiell avdeling for å utforske vekstmuligheter og videreutvikle avisas strategi.

Vi søker deg som:

- har god arbeidskapasitet, er ambisiøs og opptatt av å skape resultater

- har god gjennomføringsevne

- har god redaksjonell teft og driv

- har gode samarbeidsevner og evne til å motivere og engasjere andre

- er analytisk og strategisk

- er samfunnsorientert

- er løsningsorientert og nysgjerrig på nye trender, medier og digitalisering

Du har ambisjoner som leder og journalist - og kan vise til gode resultater som redaksjonell leder. Det er vesentlig at du har solid publisistisk erfaring og god etisk vurderingsevne. Tidligere erfaring fra endringsprosesser er ønskelig; send gjerne eksempler på erfaringer du har tilegnet deg. Du har nylig jobbet digitalt og kan vise til gode resultater.

Vi tilbyr en kompetent, kreativ og solid arbeidsplass i et utviklingsorientert mediehus sentralt plassert i moderne lokaler i Oslo sentrum. Lønnsbetingelsene er konkurransedyktige.

Kvinner oppfordres til å søke.

For mer informasjon, ta kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY AS ved rådgiver Jan Tore Hamnøy, tlf. 41 10 22 00. Du kan også ta kontakt med sjefredaktør i Nationen Irene Halvorsen, tlf. 90 78 74 65. Tillitsvalgt i redaksjonen er Astrid Sverresdotter Dypvik, tlf. 91 80 96 53.

Vis din interesse for stillingen ved å registrere din CV og søknad snarest. Alle henvendelser behandles konfidensielt – også overfor oppdragsgiver i innledende fase dersom det er ønskelig.

Søknadsfrist: 30. april 2017 – søknader behandles fortløpende.

Tiltredelse: Etter nærmere avtale.

Gå inn på www.hamnoy.no for å legge inn søknad.
 

 

 

 

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: annonse@journalisten.no

Les også

Reportasje:

SANDNESSJØEN (Journalisten): Helgelands Blad holder til i et hus fra 1920 med eget trykkeri.

STORTINGET (Journalisten:) Partiets nye mediepolitiske talsperson sier han vil legge vekt på å lytte til mediebransjeaktørene.

Forlater Rema 1000 etter mindre enn ett år.