Digital designer / UX-designer

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
NCR Flyktninghjelpen
Søknadsfrist
12.12.17

Flyktninghjelpen er en norsk, uavhengig nødhjelpsorganisasjon som hjalp 6,8 millioner mennesker på flukt i 2016. Akkurat nå er vi til stede i nye og langvarige kriser i 31 land.

Digital designer / UX-designer

Vil du jobbe med å presentere Flyktninghjelpens budskap på en måte som engasjerer? Har du allsidig erfaring fra ulike former for grafisk design, men med en spesiell interesse for brukeropplevelse og digitale kanaler? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Vi er altså ute etter en grafisk designer som er rå på brukeropplevelse og utvikling av digitale kanaler, inkludert våre nettsider, som er bygget i Episerver CMS. Du tar egne initiativ, men er også innstilt på å jobbe i team og er vant til å jobbe med flere prosjekter parallelt. Du har også kompetanse innen motion graphics og videoredigering, og vi ønsker at du bistår i produksjon av video for web og sosiale medier.

Du liker å jobbe kreativt og se nye løsninger, og du følger med på trender og bransjeutvikling. Du er opptatt av å måle resultatene og bruke dem for å gjøre neste prosjekt enda bedre. Adobe Creative Cloud og andre relevante programmer, som Sketch eller XD, behersker du til fingerspissene, og du er heller ikke redd for å dele dine ideer og din kompetanse.

En humanitær organisasjon kan og skal ikke være ledende når det gjelder lønn. Til gjengjeld får du fast jobb, medlemskap i Statens pensjonskasse, fleksibel arbeidstid og en jobb som bidrar til å hjelpe mennesker på flukt. Vi kan tilby stort rom for kreativitet med gode kollegaer i et inspirerende og engasjerende fellesskap. Flyktninghjelpen har kantine med varme lunsjer to dager i uka og fredagsvaffel, og det er en rekke muligheter for å trene og være sosial med hyggelige kollegaer.

Spørsmål? Kontakt:

Ingrid Sande Larsen 

ingrid.larsen@nrc.no

Søk via webcruiter: https://www.webcruiter.no/WcMain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3641465501&company_id=23109900&Link_source_id=&use_position_site_header=0&culture_id­EN

Nettside: http://www.flyktninghjelpen.no

Facebook: https://www.facebook.com/flyktninghjelpen/

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no