Kommunikasjonsrådgiver - Nordområdesenteret

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
Nord Universitet
Søknadsfrist
06.08.17

Nord universitet tilbyr utdanninger på bachelor-, master- og ph.d.-nivå. Det tas årlig opp studenter til mer enn 180 studier innenfor både profesjonsutdanning og teoretiske disiplinfag. Nord universitet har rundt 1200 ansatte og 12 000 studenter fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal. Med nærhet til samfunns- og arbeidsliv skal Nord universitet bidra til å løse regionale, nasjonale og globale utfordringer.

Kommunikasjonsrådgiver - Nordområdesenteret

Ved Nordområdesenteret er det ledig en fast stilling som kommunikasjonsrådgiver.

Nordområdesenteret som er et nasjonalt senter som organisatorisk er knyttet til Handelshøgskolen Nord universitet, ble etablert i 2007 som et kunnskaps- og kompetansesenter for nærings- og samfunnsutvikling i nordområdene.

Nordområdesenteret har utviklet nært og forpliktende samarbeid med institusjoner i mange land, og har over år samarbeidet meget nært mange institusjoner i Russland. Nordområdesenteret skal bidra til utvikling av kunnskap om verdiskaping i nordområdene gjennom forskning, utdanning og formidling. Kunnskapen utvikles i samarbeid med næringsliv, forvaltning og akademiske institusjoner nasjonalt og internasjonalt. Nordområdesenteret som er i sterk vekst, gir også ut den uavhengige nettavisen HighNorthNews.com, med daglige nyheter og analyser fra nordområdene.

Arbeidsoppgaver

Vi søker nå en kommunikasjonsrådgiver med ansvar for Nordområdesenterets formidling og dialog.

 • Legge til rette for, og promotere senterets forskning og politikkutforming overfor myndigheter, næringsliv, beslutningstakere og media.
 • Bidra til å gjøre kjent, utvikle og rekruttere til senterets ulike eksterne arrangementer som High North Dialogue, seminarer og foredrag.
 • Ansvar for å utvikle og forsterke senterets strategi på digitale plattformer og profilering i sosiale medier.
 • Synliggjøre aktiviteten ved Nordområdesenteret gjennom debatter, foredrag og møteledelse.
 • Bidra til å videreutvikle og sikre en fortsatt vekst for High North News både teknologisk og gjennom en aktiv promotering av merkevare og innhold.
 • Kvalitetssikre senterets eksterne kommunikasjon når det gjelder språk, innhold og utforming.
 • Legge til rette for solid og effektiv intern kommunikasjon og samhandling.
 • Utarbeide informasjonsmateriell som brosjyrer, publikasjoner og nyhetsbrev.

Kvalifikasjonskrav

 • Høyere utdanning på masternivå, gjerne fra medie-, kommunikasjons- eller journalistfag. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for utdanningskravet, men den som tilsettes må likevel ha utdanning på bachelornivå.
 • Solid og variert erfaring fra kommunikasjonsvirksomhet gjennom ulike medier og kanaler.
 • Nordområdekunnskap

Øvrige kvalifikasjoner

Vi ønsker oss en medarbeider med solid nettverk, strategiske og analytiske evner, godt kjennskap til sosiale medier og IT-kunnskap. Søkeren må besitte fremragende kommunikasjonsferdigheter skriftlig og muntlig, og må beherske engelsk skriftlig og muntlig.Av personlige egenskaper ønsker vi oss en kollega som er utpreget initiativrik, kreativ og utadvendt. Vi stiller krav til selvstendighet og gjennomføringsevne i tråd med våre ambisiøse mål. Du må finne deg til rette i et hektisk teamarbeid på tvers av ulike faglige miljø.

Vi tilbyr

For deg som er opptatt av det som skjer i nord, er dette en av de mest selvstendige og spennende stillingene som finnes på markedet. Du får være med på å forme Nordområdesenteret som et viktig internasjonalt orientert senter for utvikling og formidling av kunnskap om nærings- og samfunnsutviklingen i nord. Det er store utviklingsmuligheter innenfor rammen av Nord universitet. Arbeidsoppgavene og er mange og spennende, og du får jobbe sammen med inspirerende kolleger med høy kompetanse og ekte engasjement.

Lønns- og arbeidsvilkår

Stillingene lønnes etter Statens regulativ, l.pl. 90.500, kode 1434 Rådgiver. For særlig kvalifiserte søkere kan avlønning i kode 1364 Seniorrådgiver vurderes. Lønn etter kvalifikasjoner og ansiennitet.

Noe reisevirksomhet må påregnes.

Fra lønnen går lovfestet innskudd i Statens pensjonskasse. Som ansatt ved Nord universitet får du medlemskap i Statens pensjonskasse samt andre velferdsgoder.

Den som tilsettes, må rette seg etter de lover, avtaler og instrukser som til enhver tid gjelder for stillingen. Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen. Universitetet praktiserer moderat kjønnskvotering i samsvar med lokal tilpasningsavtale til Hovedavtalen i Staten.

Kontakt
Nærmere opplysninger om stillingene fås ved henvendelse til direktør ved Nordområdesenteret Frode Mellemvik, tlf. 915 60270 / e-post Frode.Mellemvik@nord.no eller seniorrådgiver Arne O Holm, tlf. 905 29472 / e-post Arne.O.Holm@nord.no.

Søknad

Søknad med CV, attester og vitnemål sendes elektronisk innen 06.08.2017

Søk på stillingen her: www.jobbnorge.no

All dokumentasjon som du ønsker det skal tas hensyn til lastes opp som vedlegg til søknaden. Det er søkers ansvar å sende inn fullstendig dokumentasjon elektronisk innen søknadsfristen.

Etter søknadsfristens utløp vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv etter ønske om å bli utelatt fra søkerlisten. Søkere som likevel ber om konfidensialitet, må grunngi dette særskilt i søknaden. Søkerne vil i tilfelle bli forhåndsvarslet om offentliggjøring.

Ref.nr: 30074151 

Søknadsfrist: 06. august 2017

 
 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: annonse@journalisten.no

Les også

Reportasje:

SANDNESSJØEN (Journalisten): Helgelands Blad holder til i et hus fra 1920 med eget trykkeri.

STORTINGET (Journalisten:) Partiets nye mediepolitiske talsperson sier han vil legge vekt på å lytte til mediebransjeaktørene.

Forlater Rema 1000 etter mindre enn ett år.