Jakt & Fiske søker journalist

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Firma
Norges Jeger- og Fiskerforbund
Søknadsfrist
01.03.17

Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) er landets eneste riksdekkende organisasjon for jegere og sportsfiskere og et av de viktigste miljøene for formidling av kunnskap om jakt og fiske. 

Vi har rundt 115.000 medlemmer, fordelt på 573 lokalforeninger og 19 fylkeslag. Ved hovedkontoret på Hvalstad i Asker er vi ca. 40 ansatte. I tillegg har vi ansatte medarbeidere i alle fylker. 

Forbundet har utgitt Jakt & Fiske siden 1872. Med et opplag på 90 000 eksemplarer og 350 000 lesere, er tidsskriftet landets største jakt- og fiskemagasin. Jakt & Fiske er medlem av Fagpressen og arbeider etter Vær-Varsom-Plakaten.

Jakt & Fiske søker journalist

Norges største fagblad innen jakt og fiske har ledig stilling som journalist i et ettårig engasjement, med mulighet for fast ansettelse. Vi ønsker en person som er språkbevisst, iderik og har stor arbeidskapasitet.

​Vi søker en sulten og kompetent journalist som vil sette sitt preg på vårt produkt i en ny og spennende mediehverdag. Du som søker, evner også å tenke utenfor «boksen» i din formidling av alt som rører seg innen høstingsbasert friluftsliv og forvaltning av norsk natur. Ved siden av en god penn, er grunnleggende fotokunnskaper og blikk for gode reportasjebilder nødvendig. 

Erfaring innen videojournalistikk er ønskelig. Vi forutsetter grunnleggende interesse for våre fagområder. Jevnlig reisevirksomhet må påregnes.

Med rett innstilling og pågangsmot, vil du i Jakt & Fiske få muligheten til å utvikle deg innen flere sjangere. Vi kan love deg et spennende fagmiljø, gode betingelser og en hyggelig arbeidsplass i Asker.

Spørsmål om stillingen kan rettes til ansvarlig redaktør Ole Kirkemo på e-post/ telefon: 667​92252/ 95077042 eller til redaktør Leif Ø. Haug på epost telefon: 66792243/ 92059581.​

Søknad med vedlagt CV, attester og referanser sendes innen 1. mars 2017 til [email protected]. Merkes med “Journalist Jakt & Fiske”.

Søknadsfrist: 01. mars 2017

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Les også

Reportasje:

SANDNESSJØEN (Journalisten): Helgelands Blad holder til i et hus fra 1920 med eget trykkeri.

STORTINGET (Journalisten:) Partiets nye mediepolitiske talsperson sier han vil legge vekt på å lytte til mediebransjeaktørene.

Forlater Rema 1000 etter mindre enn ett år.