NRK søkjer etter sommarvikarar i Møre og Romsdal, Hedmark/Oppland og Trøndelag

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Firma
NRK
Søknadsfrist
17.02.17

NRK er Noregs største kringkastar og mediehus, med eit samfunnsoppdrag som er unikt i den norske mediemarknaden. NRK skal informere, opplyse, utfordre og underhalde nordmenn via TV, radio og nye medieplattformer. Våre grunnleggande verdiar er open, modig og truverdig. Basert på dette produserer NRK program om alle og for alle. Det er vår oppgåve å spegle heile Noreg. Derfor har vi medarbeidarar og kontor landet rundt.

NRK er oppteken av mangfald og oppmodar kvalifiserte kandidatar til å søkje, uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn.

NRK søkjer etter sommarvikarar i Møre og Romsdal, Hedmark/Oppland og Trøndelag

NRK Hedmark og Oppland søkjer etter sommarvikarar. Vi tilbyr jobb i eit spennande nyheitsmiljø som leverer innhald til nett og sosiale medier, radio og tv. I Elverum har vi rundt 20 tilsette i redaksjonen, medan vi er drøyt 30 på Lillehammer.

Vi søkjer etter journalistar med erfaring frå redaksjonelt arbeid innan nett, radio og tv.

Søk sommerjobb i NRK Hedmark og Oppland her

NRK Møre og Romsdal søkjer etter sommarvikarar. Vi tilbyr jobb i eit spennande nyheitsmiljø som leverer innhald til radio, tv og nett.

Vi søkjer etter journalistar med erfaring frå redaksjonelt arbeid innan radio, tv eller nett.

Søk sommerjobb i NRK Møre og Romsdal her

Mye av NRK P1, NRK P1+, NRK P3 og mP3 lages av NRK Trøndelag. Fjernsynsprogram som Newton, Når kjemien stemmer, Ikke gjør dette hjemme, Tidsbonanza og Tore på Sporet lages også på huset. Mediehuset Trøndelag produserer nyheter og program for NRK P1, NRK P1+, NRK P3, NRK 1 og NRK.no, blant annet Midtnytt, Her og Nå, Norgesglasset og Kveldsåpent. Programavdelingene har også ansvar for flere NRK-kontoer på sosiale medier.

Søk sommerjobb i NRK Trøndelag her

Flere sommerjobber i NRK på nrk.no/stillinger

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Les også

Reportasje:

SANDNESSJØEN (Journalisten): Helgelands Blad holder til i et hus fra 1920 med eget trykkeri.

STORTINGET (Journalisten:) Partiets nye mediepolitiske talsperson sier han vil legge vekt på å lytte til mediebransjeaktørene.

Forlater Rema 1000 etter mindre enn ett år.