Producer, NRK Nyheter

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Firma
NRK
Søknadsfrist
25.06.17

NRK er Norges største kringkaster og mediehus, med et samfunnsoppdrag som er unikt i det norske mediemarkedet. NRK skal informere, opplyse, utfordre og underholde nordmenn via TV, radio og nye medieplattformer. Våre grunnleggende verdier er åpenhet, mot og troverdighet. Basert på dette produserer NRK programmer om alle og for alle. Det er vår oppgave å speile hele Norge. Derfor har vi medarbeidere og kontorer landet rundt.

NRK er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn.

Producer, NRK Nyheter

NRK Nyheter søker producer i et års vikariat

Arbeidsoppgaver

  • Arbeidsoppgavene omfatter planlegging av og regi på nyhets- og aktualitetssendinger, debatter, magasin og OB-sendinger. Flerkamera-regi på direktesendinger er stillingens hovedoppgave.
  • Stillingen vil også også innebære produksjon av nett-videoer, direktesendinger på nett og mobil og annet arbeid ved Nyhetsavdelingens oppdateringsdesk for nett og TV. Bruk av grafiske virkemidler i sendingene er en viktig del av arbeidet.
  • Stillingen innebærer utstrakt turnusjobbing utenom normal arbeidstid.

Kvalifikasjoner

  • Solid erfaring og kompetanse på flerkameraregi og fra direktesendte nyhetssendinger. Gode journalistiske evner. God teknisk kompetanse og systemforståelse.

Utdanningsretning

  • Journalistikk / Kommunikasjon

Utdanningsnivå

  • Høyskole / Universitet

Personlige egenskaper

  • Vi trenger en medarbeider som er fleksibel, rask, nøyaktig og ikke minst kreativ.
  • Gode samarbeidsevner er helt sentralt. Det vil også bli lagt vekt på evne til å ta i bruk ny teknologi, spesielt i forbindelse med avdelingens omfattende produksjon av oppdateringsnyheter i selvkjørsstudioer og nett-tv prosjekter.

Vi tilbyr

  • Spennende og variert producerjobb i en av Norges største og viktigste nyhetsredaksjoner. Et dynamisk miljø som endrer seg i takt med medieutviklingen. Regiutfordringer på små og store prosjekter for både nett og TV.
  • NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Kontaktinfo: Jan Georg Vedeler, Redaksjonssjef(+47) 951 22 780

Søk på stillingen her: www.webcruiter.no

Søknadsfrist: 25. juni 2017

 

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]