Sommervikarer 2017

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Firma
NTB
Søknadsfrist
22.01.17

Sommervikarer 2017

NTB, Nynorsk Pressekontor og Nyhetsgrafikk søker sommervikarer med brede samfunnskunnskaper, god arbeidskapasitet og evne til å jobbe hurtig og korrekt. Vi trenger vikarer i perioden juni-august 2017. Vi leverer nyheter i tekst, bilder og grafikk til alle medieplattformer og til redaksjoner over hele landet. NTB holder til i nye lokaler i Havnelageret i Oslo.  

Søknadsfrist 22. januar. Kun elektroniske søknader.

Nyhet/reportasje

Vi søker idérike og engasjerte personer med journalistisk erfaring, god nyhetsteft og positiv innstilling til å jobbe på nyhetsdesken og i reportasjeavdelingen. Du må like å jobbe i et hektisk nyhetsmiljø og takle mange ulike oppgaver i løpet av en arbeidsdag. Vikarene vil gå i en skiftordning, med vakter på desk og som reporter.

Ytterligere informasjon: redaktør Anne Ånstad ([email protected]) eller redaktør Kristin Aanensen ([email protected])

Søk på stillingen her

Sportsredaksjonen

Vi søker nyhetsjournalister til NTBs sportsdesk. Du må ha journalistisk erfaring og kunne jobbe med varierte oppgaver i et hektisk nyhetsmiljø. Du må ha nyhetsteft og være idérik.

Ytterligere informasjon: Nyhetsredaktør Ole Kristian Bjellaanes ([email protected])

Søk på stillingen her

Foto- og videoredaksjonen

Vi søker selvstendig fotojournalister til å jobbe med nyheter og sport. Egen bil, Mac og fotoutstyr er en forutsetning. Vi søker også videojournalist som kan filme, produsere og redigere egne innslag. Det er en forutsetning med kunnskap om redigeringsprogrammet FinalCut. Kunnskap om LiveU er en fordel.

Ytterligere informasjon: fotosjef Jon Eeg ([email protected])

Søk på stillingen her

Feature- og forbrukerredaksjonen

NTB Temas feature- og forbrukerredaksjon ønsker en dyktig og idérik journalist. Du kommer til å jobbe med stoffområder som bolig, livsstil, populærvitenskap, forbruker og reise. Erfaring fra forbruker- og/eller featurejournalistikk vil bli vektlagt.

Ytterligere informasjon: redaktør Åshild Skadberg ([email protected])

Søk på stillingen her

Nynorsk Pressekontor

Tilkallingsvikarar og sommarvikarar

NPK søkjer sjølvstendige og allsidige journalistar for tilkalling i vinter/ vår i tillegg til sommarvikariat. Du må ha auge for å drive fram store og små saker, kunne skrive godt på nynorsk, fotografere, arbeide raskt og ha interesse for saker som vedgår lesarar i heile landet. Jobben vil innebere både desk- og reportarvakter, og vikarane må bu seg på å jobbe i turnus med seinvakter.

Meir informasjon: redaktør Karoline Riise Kristiansen ([email protected])

Søk på stillingen her

Nyhetsgrafikk.no

Nyhetsgrafikk.no søker etter multimediejournalist/grafikkjournalist som skal jobbe fram saker til vår interaktive nyhetstjeneste. Du elsker nyheter, er kreativ, idérik og nysgjerrig. Du har gode kunnskaper om visualisering av nyheter og evner å jobbe selvstendig. Du vil være med på å utvikle og drive vår interaktiv nyhetstjeneste - i tillegg vil du jobbe direkte opp mot oppdragsgivere fra mediene og andre deler av næringslivet.

Du må inneha minst 1 av 2 kjernekompetanser: 1) Evne til å visualisere. Behersker HTML5-programmering. Enten ved hjelp av programmer som f.eks. Adobe Edge Animator eller så har du peiling på HTML, CSS og JavaScript. 2) Du har gode tegnekunnskaper og behersker Adobe Illustrator. Erfaring fra eller utdannelse innen mediene, kommunikasjon og journalistikk er en fordel.

Mer informasjon: Per Christian Evensen Helme ([email protected])

Søk på stillingen her

Øvrig kontaktperson om sommervikariatene er nyhetsredaktør Ole Kristian Bjellaanes ([email protected]) . Klubbleder i NTB er Grethe Brandsø ([email protected])

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Søknadsfrist
27.11.2017
Søknadsfrist
27.11.2017
Søknadsfrist
27.11.2017
Søknadsfrist
27.11.2017
Søknadsfrist
01.12.2017
Søknadsfrist
01.12.2017
Søknadsfrist
Snarest
Søknadsfrist
03.12.2017
Søknadsfrist
05.12.2017
Søknadsfrist
10.12.2017

Les også

Kristelig Folkeparti og Venstre har fremforhandlet at pressestøtten videreføres på samme nivå som i år.

Fagpressedagen:

Høyres Tage Pettersen og Arbeiderparties Masud Gharahkhani ser ikke bort fra at partiene blir enig om å gi Fagpressen digitalt momsfritak.