Journalist

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Firma
AS Nye Troms
Søknadsfrist
13.03.17

Nye Troms er lokalavis for kommunene Bardu, Målselv og Balsfjord. Avisa kommer ut tre ganger i uka, og har et godkjent nettoopplag på 4128 aviser. Avisas hovedredaksjon ligger på Olsborg i Målselv, og i tillegg har avisa lokalkontor på Setermoen i Bardu og Storsteinnes i Balsfjord. Avisa er partipolitisk uavhengig og er ikke tilknyttet noe mediekonsern. Nye Troms ble grunnlagt i 1974 og er i dag en solid bedrift.

Journalist

Da én av våre journalister slutter, er det ledig ei hel stilling som journalist ved vårt avdelingskontor på Storsteinnes i Balsfjord fra 1. mai 2017. Det er knyttet to journaliststillinger til kontoret.

Søkere med relevant utdanning vil bli foretrukket, og det er en fordel at vedkommende som skal bekle stillinga har erfaring med redaksjonelt arbeid. Egen bil og førerkort er ei forutsetning.

Vi søker en entusiastisk medarbeider med pågangsmot og arbeidslyst, som kan være med på å befeste og utvikle vår posisjon som det viktigste speilet av lokalsamfunnet i Balsfjord. Som lokalavisjournalist er det viktig å både kunne se det store i det lille og det lille i det store, og vi søker derfor en løsningsorientert person som kan mestre ulike stoffområder. Det er også viktig at man evner å knytte kildenettverk og ta tak i det som rører seg i samfunnet. Det er derfor en fordel at den som skal inneha jobben har en viss forhåndskjennskap til Balsfjord kommune.

Lønn etter avtale.

Dersom du er interessert kan du sende en søknad med CV og referanser til Nye Troms, postboks 44, 9329 Moen innen 13. mars 2017. Søknaden kan også sendes per e-post til [email protected]

Det er en fordel, men ikke ei forutsetning, at du legger ved eksempler på artikler eller andre skrevne produkter fra din hånd.

Nærmere opplysninger om stillinga får du ved å ringe ansvarlig redaktør Gjermund Nilssen på telefon 915 11 299 eller 77 83 79 16.

Søknadsfrist: 13. mars 2017

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Les også

Reportasje:

SANDNESSJØEN (Journalisten): Helgelands Blad holder til i et hus fra 1920 med eget trykkeri.

STORTINGET (Journalisten:) Partiets nye mediepolitiske talsperson sier han vil legge vekt på å lytte til mediebransjeaktørene.

Forlater Rema 1000 etter mindre enn ett år.