Digital journalist med sports- og markedsføringsinteresse - heltidsstilling

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Firma
NYHETER 365 NORGE
Søknadsfrist
31.08.17

Digital journalist med sports- og markedsføringsinteresse - heltidsstilling

Har du erfaring innen digital journalistikk og interesse for markedføring og sport? Da kan n365 Group være stedet for deg.

N365 Group er et uavhengig content marketing-byrå som jobber med tekst, bilder og video. Vi jobber også med tradisjonelle printmedier. I tillegg står vi bak en av verdens mest fremgangsrike sosiale mediesider – Newsner.com.

Nå søker vi en multimediajournalist med interesse for sport, da en del av stillingen vil være å jobbe med satsingen Sportsbibelen.net. Du bør derfor ha en solid sportsinteresse samtidig som du enkelt kan påta deg arbeid innenfor et bredt spekter av andre temaer.

For oss er det viktig at du som person drives av mulighetene som finnes i selskapet, som å ta ledende roller og utvikle deg selv og selskapet i den riktige retningen som du selv brenner for.

Sportsbibelen.net:

I 2015 ble Sportbibeln startet som en del av Newsner, en av verdens største publiserter på Facebook. Det ble raskt naturlig å etablere den norske utgaven som i dag når omkring 1,5 millioner bruker hver uke på Facebook. Vi søker nå en redaktør som kan hjelpe til med å ta Sportsbibelen til nye høyder.

Det er viktig at du har journalistiske ferdigheter i tillegg til en genuin sportsinteresse. Vi kan lære deg hvordan du får publikum til å reagere på innholdet og hvordan du lokker hundretusenvis av besøkere til materialet som akkurat du produserer.

Native advertisting:

Vi lager fantastiske advertorials, det vil si artikler for produkter og tjenester som skal føre til konverteringer for våre kunder. Ved å kombinere datadrevet optimaliserng med redaksjonelt innhold i toppklasse, er vi en ledende aktør i Norden innen native advertising.

Av erfaring vet vi at du med en bakgrunn i digital journalistikk vil være klar for denne oppgaven og at du kommer til å like arbeidsoppgavene. Gjennom årene har vi jobbet med kunder som SAS, Coca Cola, Citroën, en rekke spillselskaper og mange andre bedrifter innen alle verdens bransjer.

Hvis du er erfaren og samtidig liker å lære deg nye ting, kommer du til å passe perfekt inn hos oss. Her møter du nye utfordringer hver dag og vi hjelper journalister med å utvikle en kompetanse de ikke visste at de hadde – takket være deres sans for journalistikk og vår sans for markedsføring. Tidligere erfaring med markedsføring er derfor ikke et krav.

Vi søker følgende kandidater:

  • En erfaren norsk journalist, gjerne med erfaring fra digital nyhetsjournalistikk og en genuin sportsinteresse.

  • En lagspiller. Å kunne samarbeide og hjelpe andre er alfa og omega for vår fremgang og utvikling.

  • Du er komfortabel med å skrive og jobbe i et høyt tempo og gjør gjerne det lille ekstra.

  • Du er ydmyk, men samtidig åpen for å utfordre gamle sannheter for å utvikle selskapet.

  • Du liker og forstår sosiale medier, spesielt Facebook.

  • Du har evnen til å skrive engasjerende og interessante titler.

  • Du har en sterk ansvarsfølelse og jobber på eget initiativ.

  • Du må være forberedt på å gjøre oppgaver som ligger utenfor arbeidsbeskrivelsen, da vi jobber i en bransje som stadig er i utvikling.

  • Erfaring med Premiere og Photoshop er en fordel.

Selskapet:

N365 ble grunnlagt i 2011 i Sverige og har siden da ekspandert med kontorer i alle nordiske land samt Storbritannia. Totalt er vi over 50 medarbeidere og vi blir stadig flere for hver måned som går.

Vi har en flat organisasjonsstruktur som innebærer at vi forsøker å unngå sjefer som er sjefer over andre sjefer. I stedet vil vi at alle jobber sammen som et lag for å utvikle seg selv og selskapet.

Vi tror heller ikke på å ha for mange unødvendige prosesser, men stoler heller på enkeltpersoner. Derfor har vi heller ikke rekruttert noen utenfor selskapet til å ta seg av respektive kontor. Kanskje det blir akkurat deg som åpner et av våre fremtidige kontor?

For at alle skal trives og ha et ønske om å gjøre det lille ekstra, fokuserer vi alltid på å ha en god lagånd. Det kan for eksempel innebære en konferanse med hele selskapet i Barcelona, et glass vin sammen en fredag ettermiddag, en middag eller en reise til et av de andre kontorene.

Arbeidssted: Oslo

Kan dette være noe for deg?

Søknad med CV og lønnskrav sendes til: [email protected]

 

Søknadsfrist:  31 august 2017

(Med forbehold om at stillingen kan bli besatt tidligere)

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Søknadsfrist
19.11.2017
Søknadsfrist
20.11.2017
Søknadsfrist
20.11.2017
Søknadsfrist
20.11.2017
Søknadsfrist
27.11.2017
Søknadsfrist
27.11.2017
Søknadsfrist
27.11.2017
Søknadsfrist
27.11.2017
Søknadsfrist
01.12.2017
Søknadsfrist
03.12.2017

Les også

TRONDHEIM (Journalisten): Etter å ha gått gjennom forsideoppslagene om terroristen, kunne Anne Gjelsvik dele bildebruken i fire faser.

Kjersti Løken Stavrum, administrerende direktør i Stiftelsen Tinius, mener mangelen på kvinner i ledelsen er gårsdagens problem som ennå ikke er løst.