Østlendingen søker frontsjef og journalist / avdelingsleder

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]

Firma
Østlendingen AS
Søknadsfrist
25.06.17

Østlendingen leses hver dag av over 50.000 på nett, mobil og papir, og har en sterk posisjon i regionen.

Mediehuset Østlendingen består av avisene Østlendingen, Hamar Dagblad, Ringsaker Blad og SolungAvisa. Hovedkontoret ligger i Elverum. Øvrige avdelingskontorer ligger i Hamar, Brumunddal, Trysil, Flisa og Tynset.

Selskapet tilhører Amedia, landets største utgiver av lokale medier.

Østlendingen søker frontsjef og journalist / avdelingsleder

Vi søker frontsjef til vårt hovedkontor på Elverum, og avdelingsleder på Tynset-kontoret.

Frontsjef:

Stadig flere av våre tidligere papirlesere foretrekker å lese oss digitalt – og vi rekrutterer også nye digitale abonnenter. For å sikre full fart framover på de digitale flatene jakter vi nå på en offensiv frontsjef.

Som frontsjef i Østlendingen får du ansvaret for nettdesken. Vi forventer at du bidrar til å utvikle både produkter og medarbeidere i tett samarbeid med resten av den redaksjonelle ledelsen. Du får det faglige ansvaret for frontredigererne, så i tillegg til å være en racer på frontarbeidet må du også være strukturert og ha gode lederegenskaper.

Frontsjefen blir en sentral brikke i Østlendingens redaksjon. Din viktigste jobb blir å oppdatere og utvikle fronten vår, spisse titler, videreutvikle saker, overvåke nyhetsbildet, og bruke sosiale medier til dialog, publisering og nyhetsjakt. Du vil gå inn i turnusen på nettdesken, men samtidig ha et overordnet ansvar.

Vi søker deg som er god på å snekre titler, som kommuniserer godt med både kolleger og kilder, og som gjør gode prioriteringer i en hektisk hverdag. Du har stor arbeidskapasitet, tåler en god diskusjon, har kontroll på presseetikken – og du har et brennende ønske om å være best!

Journalist/avdelingsleder Tynset-kontoret:

Tynset er Nord-Østerdals handelssentrum, og et sted hvor det skjer mye enten vi snakker næringsliv, kultur eller idrett. Til å lede Østlendingens arbeid i Tynset og resten av Nord-Østerdal søker vi en driftig journalist og avdelingsleder.

Vi ønsker oss en person som er selvstendig, effektiv og engasjert, og som forstår at det er viktig å være sosial og å bygge et godt nettverk. Du tenker og leverer digitalt, og ditt soleklare mål er at sakene dine skal bli lest av flest mulig.

På Tynset er vi samlokalisert med Arbeidets Rett, som vi også har et samarbeid med. Østlendingen har flere frilansere i området. Det er avdelingsleders jobb å følge opp frilanserne og få på plass vikarer. Du må også forholde deg til et eget avdelingsbudsjett. Vi trenger derfor en omgjengelig og samarbeidsorientert avdelingsleder, som i tillegg er strukturert og har gode lederegenskaper.

For mer informasjon om stillingene, kontakt:

  • påtroppende nyhetsredaktør Jan Morten Frengstad (tlf. 976 04 610, e-post: [email protected]) eller
  • ansvarlig redaktør Tom Martin Kj. Hartviksen (tlf. 975 80 051, e-post: [email protected]).

Klubbleder er Cathrine L. Møystad (tlf. 976 86 726, e-post: [email protected])

Kortfattet søknad med CV sendes: [email protected]

Søknadsfrist for begge stillingene: 25. juni 2017

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 907 39 687 eller e-post: [email protected]