Radio Norge søker nyhetsjournalister

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
Radio Norge
Søknadsfrist
01.12.17

Bauer Media AS driver radiokanalene Radio Norge,  Radio Rock, Vinyl, Topp40, Norsk Pop, Radio Soft og Kiss og flere underkanaler i kanalporteføljen.Alle kanalene finnes nasjonalt på DAB og på nett.

Våre kanaler og produkter ble i juli 2015 en del av det  Bauer Media Group. Bauer Media Group er Europas største privateide mediehus.

Radio Norge søker nyhetsjournalister

Vi leter etter deg med brede allmennkunnskaper, en god stemme, er fleksibel og som trives med et høyt tempo.Radio Norge har ledig et års engasjement som journalist i nyhetsavdelingen. Samtidig søker vi etter en tilkallingsvikar som kan gå inn i redaksjonen på kort varsel. Felles for begge stillingene er at du vil jobbe som nyhetsanker og reporter, både på desk og ute i felt. Stillingen inngår i turnus med noe helgejobbing.

Nyhetsredaksjonen til Radio Norge består i dag av en liten, men profesjonell gjeng, preget av et godt arbeidsmiljø og gode utviklingsmuligheter. Redaksjonen leverer også nyheter til flere av Bauer Medias andre radiokanaler, samt til noen frittstående radiostasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt medredaksjonssjef Thomas Alsaker på tlf 414 41 093 eller nyhetsredaktør Arne Sandvik 917 73 893 Send en kort søknad med CV og en stemmeprøve til stilling@radionorge.com senest 1.desember

Arbeidssted:Oslo

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no