Sandefjords Blad søker to journalister og en frontsjef

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
Sandefjords Blad
Søknadsfrist
24.09.17
E-post

Sandefjords Blad dekker kommunen vi har tatt navn fra, verken mer eller mindre. Vi er en abonnementsavis i vekst takket være satsning på digitalt abonnementsinnhold. Vi leverer nyhetstjenester til lokalbefolkningen syv dager i uka, fra tidlig morgenstund til langt på natt.

Jobben framover vil handle om å gjøre produktene våre mer kjent for nye målgrupper i dekningsområdet, samtidig med at vi også treffer eksisterende abonnenter bedre. Papiravisa utkommer seks dager i uka. Godkjent samlet opplagstall er 11.086.

Sandefjords Blad søker to journalister og en frontsjef

Sandefjords Blad skal ansette i tre hele faste stillinger:

Frontsjef

Kulturjournalist

Nyhetsjournalist

Felles for alle stillingene er at det settes krav til både formell og uformell nettkompetanse. Med formell menes dokumentert erfaring med nettpublisering - aller helst i avishus. Med uformell mener vi at søkeren må ha en rett holdning til nettjournalistikk: Vedkommende må være nysgjerrig på hva som skjer på nett, være opptatt av brukernes nettvaner og forstå at det hjelper lite at saken er publisert dersom den ikke også er lest av mange. Vi setter i tillegg krav til relevant utdanning. Alle søkere må disponere bil.

Frontsjefen skal gå i turnus med to andre frontsjefer. Det er viktig for oss at vedkommende selv kan skrive og rykke ut på hendelser og publisere fra stedet. Men stillingen innebærer også reportasjelederansvar på kveld og i helger. Den viktigste målsettingen for jobben er at Sandefjords Blads mange abonnenter finner stoff de har nytte eller glede av å lese. Det vil si å publisere saker på fronten, pusse på vinklinger og presentasjon og selv produsere innhold.

Kulturjournalisten skal være en dreven nyhetsjournalist som dekker kulturfeltet. Sandefjord har et høyst oppegående kulturliv med mange dyktige fagfolk og ildsjeler. Vi ønsker oss en journalist som ikke bare har hjerte for kultur, men som også evner å finne de gode historiene som sporer til leselyst og engasjement. Vakter på kveld og i helger må påregnes.

Nyhetsjournalisten må være selvdreven og nysgjerrig. Her er det viktig å kunne jobbe med både raske saker og de mer krevende sakene parallelt. Vedkommende må selvsagt være opptatt av at hun eller han jobber på vegne av avisas lesere - og jobben er ikke fullført før historiene er rett formidlet til dem. Med det mener vi at Sandefjords Blad skal stå for et engasjerende innhold som gir verdi både forden enkelte leser og for det lokalområdet vi dekker. Vakter på kveld og i helger må påregnes.

Spørsmål om stillingene kan rettes til ansvarlig redaktør og daglig leder Steinar Ulrichsen på telefon 91161985, eller klubbleder Lily Gundersen på 97000341.

Søknader sendes til steinar@sb.no - emnefeltet merkes “søknad”.

Søknadsfrist: Siste dag for innsendelse er 24. september

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no