Vi søker video-nerd

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
Sarpsborg Kommune
Søknadsfrist
03.12.17

Vi søker video-nerd

Du elsker Youtube og Snapchat og vet at video er det viktigste mediet for å nå fram med budskapet i dagens elleville medieverden. Du har journalistisk teft, er god på human touch og liker utfordringer. Da bør du lese videre.

Sarpsborg kommune er kåret til Norges beste på strategisk bruk av sosiale medier og vi har fått mange anerkjennelser for å tenke nytt og innovativt. Vi bruker sosiale medier aktivt for å kommunisere med innbyggerne våre.

Vi styrker nå innsatsen på bruk av video og har som ambisjon om å bli Norges beste kommune på innbyggerengasjement. Vi er spesielt opptatt av å gjøre det politiske livet i en kommune mer folkelig og lettere tilgjengelig og starter nå i disse dager opp med fullproduserte live-sendinger fra bystyret. Vi tror også video er velegnet for å fortelle om kommunens komplekse vesen på en enkel og folkelig måte.

Den ledige stillingen er i første omgang et fulltids engasjement fram til 1. juli 2018, gjerne med snarlig tiltredelse. En vellykket satsing gir mulighet for fast ansettelse.

Du vil bli kollega med seks andre kommunikasjonsrådgivere og blir del av et godt sosialt fellesskap. Stillingen byr på stor fleksibilitet og gode utviklingsmuligheter – og du kan i stor grad være med på å forme suksessen. Lønn etter kompetanse og kvalifikasjoner samt lønnsutvikling basert på resultater.

Du kan lese mer om stillingen under «Ledige stillinger» på våre hjemmesider, www.sarpsborg.com

Søknadsfrist: 3. desember 2017

Har du spørsmål til stillingen, kan du kontakte kommunikasjonssjef Pål Nilsen på telefon 905 50 988 eller mail paal.nilsen@sarpsborg.com.

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no