Kreativ leder

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: [email protected]

Firma
Aftenposten
Søknadsfrist
23.02.18

Hundretusener av nordmenn stoler hver dag på at Aftenposten gir dem en smart, engasjert og innsiktsfull dekning av det vesentligste som skjer i Norge og verden.

Vår ambisjon er å være Norges beste og viktigste digitale nyhetsformidler. For å lykkes med det må vi være best på journalistikk, teknologi og kommersialisering. Vi er godt på vei: Aftenposten har på kort tid gått fra å være Norges største papiravis til å bli en av landets mest fremoverlente teknologibedrifter med rekordvekst i antall digitale abonnenter. Ambisjonene for fremtiden er store.

Aftenposten er en del av Schibsted, Norges største mediekonsern.

Kreativ leder

Vi søker deg som kan samle og styrke vårt overordnede visuelle uttrykk i Aftenposten og jobbe med det redaksjonelle designet på alle våre flater: A-magasinet, ap.no og papiravisen.  

Som Kreativ leder får du en unik mulighet til å forme den visuelle utviklingen av Aftenpostens produkter både digitalt og print. I dette ligger et ekstra lederansvar for utviklingen av Norges største avismagasin A-magasinet, som gis ut i fire ulike mediehus. 

Kvalifikasjoner: Vi søker deg som er en erfaren leder som kan konseptutvikling, har bred designkompetanse samt redaksjonell erfaring. Du skal jobbe for at Aftenpostens design, visuelle profil og merkevaren henger sammen uavhengig av plattform. Du må ha god kunnskap om det norske og internasjonale mediemarkedet og erfaring med å jobbe med ulike fagmiljøer.  

Arbeidsoppgaver: Du skal drive konsept-, produkt- og idéutvikling, ha prosjektledelse og jobbe med designutvikling på tvers i mediehuset. En viktig del av jobben er å ha det visuelle lederansvaret for våre premiumprodukter, med A-magasinet i spissen. Stillingen er på redaksjonssjefnivå og ligger i linjen til featureredaktøren. 

Lederegenskaper: Vi søker deg som har evne til å lede og inspirere på tvers i ulike fagmiljøer. Du må like å jobbe i team i et miljø med både korte og lange tidsfrister. Du er en inkluderende leder som har høy faglig kompetanse og arbeidskapasitet. 

Dette er en nyopprettet stilling i Aftenposten. Lurer du på om det er jobben for deg eller har du andre spørsmål, kan du kontakte oss:  

Aftenpostens sjefredaktør Espen Egil Hansen, e-post: [email protected] eller featureredaktør Lillian Vambheim, tlf: 91600412,  e-post: [email protected]

Søk på stillingen her

Søknadsfrist: 23. februar 2018

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: [email protected]

Søknadsfrist
28.02.2018
Søknadsfrist
01.03.2018
Søknadsfrist
01.03.2018
Søknadsfrist
01.03.2018
Søknadsfrist
01.03.2018
Søknadsfrist
01.03.2018
Søknadsfrist
01.03.2018
Søknadsfrist
05.03.2018
Søknadsfrist
09.03.2018
Søknadsfrist
11.03.2018
Søknadsfrist
14.03.2018

Les også

Bruker ikke Twitter for å nå pressen, men for å nå folk, sier kommunikasjonsleder.

Ny jobb:

Jeg kommer helt sikkert til å tråle gjennom postlister, sier Øystå.