Bli journalist i Klar Tale!

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
Klar Tale
Søknadsfrist
11.03.18

Klar Tale er Norges eneste lettleste avis, med et opplag på rundt 10.700. Vi lager avis for folk med ulike lese- og skriveutfordringer. Klar Tale skal gi innsikt og skapr oversikt i nyhetsbildet. Klar Tale er en politisk og religiøst uavhengig publikasjon i Mentor Medier. Vi kommer som nettavis ( www.klartale.no), som papirutgave, e-avis, lydavis på CD og podcast.

 

Bli journalist i Klar Tale!

Brenner du for å lage journalistikk som betyr noe? Vil du bidra til å lage nyheter for en målgruppe som virkelig trenger det? Da er kanskje en jobb som journalist i lettlestavisa Klar Tale noe for deg.

Vi søker en journalist i et engasjement så snart som mulig og ut 2018. Engasjementet er i 100 prosent stilling og inkluderer jobbing i sommer (juli). Vi trenger også timevikarer og tillkallingsvikarer umiddelbart.

Klar Tale søker en nysgjerrig og språksikker journalist. Du klarer spranget mellom historiefortelling og vanskelige saker innen ulike sjangre lett. Du må også kunne ta bilder til saker selv. Klar Tale publiserer både på nett og papir, og journalisten bør være stødig på publisering begge steder. Erfaring med programmer som InDesign, Newspilot og polopoly er en fordel, men opplæring vil bli gitt.

En journalist i Klar Tale må ha evne til å jobbe selvstendig og i team. Med kun fem i redaksjonen, må alle være fleksible og ha erfaring nok til å kunne tre inn i forskjellige roller dersom det blir nødvendig.

Spørsmål? Kontakt gjerne redaktør og daglig leder Gøril Huse, telefon 90845159 eller journalist Cathrine Kahrs, telefon 91608934.

Søknadsfristen er så snart som mulig og senest 11. mars 2018.

Søknad og CV sendes til: goril@klartale.no

Søknadsfrist: 11. mars 2018

 

 

 

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Les også

Programdirektør Kyrre Nakkim avviser at NRK hvitvasker meningene til Helge Lurås og Hans Rustad, slik Eivind Trædal påstod i mandagens Dagsnytt atten. 

– Nå kan vi ha nyheter tidligere, senere og oftere enn tidligere, sier Hadelands redaktør Sissel Skjervum Bjerkehagen.