NRK Nyheter søker journalist med vaktsjefkompetanse

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
NRK
Søknadsfrist
03.04.18

NRK skal styrke demokratiet, og vi skal samle og engasjere alle som bor i Norge. Som Norges offentlig finansierte allmennkringkaster og mediehus, har vi et omfattende allmennkringkasteroppdrag. Gjennom TV, radio og andre medieplattformer skal vi bidra til et nysgjerrig og inkluderende samfunn. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig, troverdig. Vi har kontorer og medarbeidere i hele landet, og ønsker flere kollegaer med digital eller flerkulturell kompetanse.

 

NRK Nyheter søker journalist med vaktsjefkompetanse

Har du lyst på en av de mest spennende jobbene i Medie-Norge?

Da kan dette være noe for deg:

NRK Nyheter søker en trygg og erfaren journalist som kan jobbe som nettvaktsjef. Du som er svært trygg journalistisk, evner å prioritere når det koker, gjør kloke etiske vurderinger og inspirerer digitalreporterne til å yte sitt aller beste. Hver dag.

Du er interessert i tall og vekst og bruker analyse i redaksjonelle vurderinger og oppfølging av publiserte saker. Du er vant til å tenke publisering og innholdsproduksjon mot ulike digitale plattformer. Mobil og sosiale medier er din absolutt viktigste utspillingsplattform og forstår hva som skal til for at NRK Nyheter når bredt ut med vårt innhold digitalt. Nettvaktsjefen inngår teamet av vaktsjefer i nyhetsavdelingens direkteoperasjon og samarbeider tett med øvrige flatevaktsjefer i nyhetsdivisjonen. Erfaring med redaksjonell ledelse er en forutsetning.

Du er en lagspiller som vet du gjør en forskjell og som evner å bygge teamfølelsen rundt deg. Du liker å jobbe operativt i hektiske omgivelser, men evner også til å løfte blikket når det kreves.

Nyhetsgulvet på Marienlyst er bredt sammensatt for å løse alle oppgaver NRK har som allmenkringkaster 24/7 – 365. Vaktsjefene jobber derfor turnus med kveld og helgevakter.

Vi ønsker å styrke redaksjonen med en vaktsjef som har stor forståelse for bruk av digitale medier og fortsatt er interessert i å ta vare på NRKs brede publikumsansvar. Vaktsjefene i Nyhetsdivisjonen er i NRK definert som en funksjon, og rollen blir kontinuerlig evaluert.

Kvalifikasjoner

  • Journalistisk ledelse
  • Bred digital erfaring
  • Erfaring med jobbing i sosiale medier
  • Gode sosiale evner og lagbygger

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Kontaktinfo: Christian Fougner, Redaksjonssjef Direkte(+47) 905 58 545

Søk på stillingen her: www.webcruiter.no

Søknadsfrist: 03. april 2018

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Les også

Programdirektør Kyrre Nakkim avviser at NRK hvitvasker meningene til Helge Lurås og Hans Rustad, slik Eivind Trædal påstod i mandagens Dagsnytt atten. 

– Nå kan vi ha nyheter tidligere, senere og oftere enn tidligere, sier Hadelands redaktør Sissel Skjervum Bjerkehagen.