Ringerikes Blad søker digitalleder

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
Ringerikes Blad AS
Søknadsfrist
15.03.18

Ringerikes Blad ble etablert i 1845, og er lokalavis for Ringeriksregionens tre kommuner, Jevnaker, Hole og Ringerike. Regionen er i vekst, og det planlegges for dobling av antall innbyggere innen 2050, som følge av ny infrastruktur. Reisetiden fra/til Oslo blir en halvtime. Ringerikes Blad har en solid posisjon i det lokale lesermarkedet, med omkring 10.000 abonnenter. Avisen har kontorer i moderne og helt nye lokaler i Hønefoss sentrum. Avisen eies av Amedia Stiftelsen.

Ringerikes Blad søker digitalleder

Vi har hatt en eventyrlig utvikling - og søker en glødende redaksjonell leder som deler våre ambisjoner og vil bidra til at utviklingen fortsetter!

Det viktigste for oss er at vår nye digitalleder kjenner at det gir energi når nyhetspulsen øker. Vi søker deg som har lyst å jobbe med de viktigste nyhetene i verden – de som skjer tett på oss. Du vil lede an i bruk av ny teknologi, som streaming og datajournalistikk, for å skape flere høydepunkt for både kolleger og lesere.

Innholdet i Ringerikes Blad skal bli snakket om, og det skal skape endringer. Slik skal vi bidra til vår visjon om å gjøre hverdagen bedre for alle som bor her.

Du ønsker å være en operativ leder som viser vei ved å gå foran. Du er tydelig, og vet at ditt humør er et verktøy for å få fram det beste i hver enkelt.

Du vil få ansvar for å utvikle avisen i digitale kanaler, i takt med endrede medievaner. Du vil ikke jobbe alene. Amedia har et stort og kompetent digitalmiljø med avdelinger for analyse, teknologi, og utvikling.

I det daglige vil du jobbe i tospann med nyhetsredaktør, og også være hans stedfortreder. Digitalleder er del av bedriftens ledergruppe.

Vi er mer opptatt av hvem du er enn hva som står på din CV. Likevel må du vise til gode resultater av egen journalistikk, og ha erfaring med å bruke digitale verktøy til å skape, forbedre og presentere journalistikk.

Vi kan tilby deg et godt miljø, med en redaksjon på 18, med en fin kombinasjon av bred erfaring og høy endringskompetanse. Ringerikes Blad er del av mediekonsernet Amedia, hvor det jobbes aktivt med kompetanse- og personalutvikling, og utviklingsmulighetene er mange.

Kvinner oppfordres til å søke.

Har du spørsmål? Kontakt:

Ansv. red./daglig leder Bjørn Harald Blaker: 911 40 559

Nyhetsredaktør Øyvind Lien: 951 93 929

Søknad sendes: bhb@ringblad.no

Søknadsfrist: 15. mars 2018

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Les også

Programdirektør Kyrre Nakkim avviser at NRK hvitvasker meningene til Helge Lurås og Hans Rustad, slik Eivind Trædal påstod i mandagens Dagsnytt atten. 

– Nå kan vi ha nyheter tidligere, senere og oftere enn tidligere, sier Hadelands redaktør Sissel Skjervum Bjerkehagen.