Sandefjords Blad søker nyhetsjournalist i fast hel stilling

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
Sandefjords Blad
Søknadsfrist
01.03.18
E-post

Sandefjords Blad dekker kommunen vi har tatt navn fra, verken mer eller mindre. Vi er en abonnementsavis i vekst takket være satsning på digitalt abonnementsinnhold. Vi leverer nyhetstjenester til lokalbefolkningen syv dager i uka, fra tidlig morgenstund til langt på natt.

Jobben framover vil handle om å gjøre produktene våre kjent for nye målgrupper i dekningsområdet, samtidig med at vi også treffer eksisterende abonnenter bedre. Papiravisa kommer ut seks dager i uka. Godkjent samlet opplagstall er 11.086.

Sandefjord er en by og kommune i Vestfold med over 62.000 innbyggere. Vi har et yrende næringsliv. Kommunen kan i tillegg skilte med internasjonal flyplass, ferjetrafikk, et fotballag i eliteserien, 160 kilometer kystlinje og landets beste vær målt i antall soldager.

Sandefjords Blad søker nyhetsjournalist i fast hel stilling

Nyhetsjournalisten må være selvdreven og nysgjerrig. Her er det viktig å kunne jobbe med både raske saker og de mer krevende sakene parallelt. Vedkommende må jobbe på vegne av avisas lesere - og jobben er ikke fullført før historiene er rett formidlet til dem. Sandefjords Blad skal stå for et engasjerende innhold som gir verdi både for den enkelte leser og for det lokalområdet vi dekker.

Som journalist i en lokalavis må du kunne dekke alt fra eliteserien i fotball og politikk til kulturarrangement og hendelser.

Stillingen skal kunne vikariere for avisas frontsjefer, som har reportasjelederansvar på kveld og i helger. Søkeren må derfor kunne dokumentere erfaring med hendelsesnyheter. Den rette søkeren vil ha kunnskap om redigering og fronting av saker.

Nyhetsjournalisten går inn i redaksjonens turnus. Vakter på kveld og i helger må derfor påregnes. Den rette søkeren må disponere bil.

Søknader sendes til steinar@sb.no - emnefeltet merkes “søknad”. Søknadsfrist 1 mars. Tiltredelse:
snarest.

Søknadsfrist: 01. mars 2018

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Les også

Programdirektør Kyrre Nakkim avviser at NRK hvitvasker meningene til Helge Lurås og Hans Rustad, slik Eivind Trædal påstod i mandagens Dagsnytt atten. 

– Nå kan vi ha nyheter tidligere, senere og oftere enn tidligere, sier Hadelands redaktør Sissel Skjervum Bjerkehagen.