Sandefjords Blad søker sommervikar, frilanser og deskvikar

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
Sandefjords Blad
Søknadsfrist
01.03.18

Sandefjords Blad dekker kommunen vi har tatt navn fra, verken mer eller mindre. Vi er en abonnementsavis i vekst takket være satsning på digitalt abonnementsinnhold. Vi leverer nyhetstjenester til lokalbefolkningen syv dager i uka, fra tidlig morgenstund til langt på natt.

Jobben framover vil handle om å gjøre produktene våre kjent for nye målgrupper i dekningsområdet, samtidig med at vi også treffer eksisterende abonnenter bedre. Papiravisa kommer ut seks dager i uka. Godkjent samlet opplagstall er 11.086.

Sandefjord er en by og kommune i Vestfold med over 62.000 innbyggere. Vi har et yrende næringsliv. Kommunen kan i tillegg skilte med internasjonal flyplass, ferjetrafikk, et fotballag i eliteserien, 160 kilometer kystlinje og landets beste vær målt i antall soldager.

Sandefjords Blad søker sommervikar, frilanser og deskvikar

Sommervikarene må være selvdrevne og nysgjerrige. Vi søker primært etter journalister som nettopp har fullført et utdanningsløp innen journalistikk, men vil vurdere velskrevne søknader fra alle kandidater. Det er en forutsetning at kandidaten mener de kan gi bidra til å gi leserne i Sandefjord en stabil produksjon av lesverdige lokale nyhetssaker gjennom knallfine sommermåneder. Hvordan dette er tenkt løst, bør være tema for søknaden. Nyhetsredaktør vil ofte bidra til å finne gode saker, men en virkelig god sommervikar bidrar til å se gode saker og vinklinger vi ellers ville gått glipp av.

Behovet er størst i juli og august

Som sommervikar i en lokalavis må du kunne dekke alt fra fotball og politikk til kulturarrangement og hendelser.

Vakter på kveld og i helger må påregnes. Den rette søkeren må disponere bil - eventuelt moped.

Søknader sendes til steinar@sb.no - emnefeltet merkes “sommervikar”. Søknadsfrist 1. mars

Frilansere. Redaksjonen trenger én eller to dyktige frilansere som kan levere god journalistikk på oppdrag. Behovet er størst innenfor fotball og kultur.

Søknader sendes til steinar@sb.no - emnefeltet merkes “frilanser”. Søknadsfrist 1. mars

Spørsmål om journaliststillingene kan rettes til ansvarlig redaktør og daglig leder Steinar Ulrichsen på telefon 91161985, eller klubbleder Morten Fredheim Solberg på 97180704.

Deskvikar. Vestfoldsavisens felles papirdesk har behov for å engasjere en flink redigerer ved behov - oppdragsmengden vil øke for rett person. Vedkommende bør kunne InDesign, kjenne til redaksjonelle systemer og ha god nyhetsforståelse og gode norskferdigheter.

Ved spørsmål om oppdrag som deskvikar kan Jarle Sør-Reime kontaktes på 926 000 76.

Søknad sendes til ham på jarle.sor-reime@amedia.no - merkes “deskvikar”

Søknadsfrist: 01. mars 2018

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Les også

Programdirektør Kyrre Nakkim avviser at NRK hvitvasker meningene til Helge Lurås og Hans Rustad, slik Eivind Trædal påstod i mandagens Dagsnytt atten. 

– Nå kan vi ha nyheter tidligere, senere og oftere enn tidligere, sier Hadelands redaktør Sissel Skjervum Bjerkehagen.