Sol.no søker journalister til ny satsing

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: [email protected]

Firma
Scandinavia Online AS
Søknadsfrist
28.02.18

SOL er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til SOL omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Dagbladet, Se og Hør og KK. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.

Sol.no søker journalister til ny satsing

Vi er i vekst. Nå søker vi etter deg som kan jobbe med våre nye temasider.

Jobben er å bygge opp et nettsted fra bunnen. Vi leter etter journalister som kan jobbe med ulike tema. Pilotprosjektet vil være å lansere et nettsted for seniorer. Vi jobber med å kartlegge hva som blir neste tema – det kan være så bredt som karriere, psykologi eller elbil.

Vi søker etter sultne digitale reportere med erfaring fra kvalitetsproduksjon av nettartikler. Vi er opptatt av å produsere artikler med høy kvalitet, gode kilder, godt språk og solid informasjon. Nettstedet kommer til å skrive saker som skal leve lenge og optimaliseres for SEO.

Du vet hva som fungerer godt på nett og hvordan man skriver for å få trafikk. Du er nysgjerrig og åpen og liker å jobbe med nytte, forbruker, reportasje og dokumentar.

Første jobb blir å bygge opp temasatsningen for målgruppen senior sammen med redaktøren. Aktuelle arbeidsområder er økonomi, helse, reise, historie, psykologi, familerelasjoner og teknologi. Vi starter i en eksperimenteringsfase og vi jobbe bredt og systematisk for å finne hvilke stoffområder som fungerer.

Om Sol.no

Sol.no har tidligere vært en stor startside på nett. Nå er det den viktigste nyhetsaggregatoren i Norge. Vi har solid økonomi, og går med overskudd. Trafikken vokser kraftig på mobil. Hovedprosjektet til Sol.no er å bli markedsleder innen maskinlæring og kunstig intelligens. Vi har et stort utviklingsteam som jobber med å forstå brukermønstre, gjenkjenne semantikk og bygge interesseprofiler. Temaprosjektet kommer til å utnytte teknologi fra dette til å kombinere håndlagde artikler med klassisk aggregering. Dette er en ny type nettavis. Vi kjenner få eller ingen eksempler på noen som gjør det samme i dag.

Om du jobber i Sol.no vil du jobbe med et av landets største nettsteder og sammen med noen av de mest ambisiøse og innovative hodene i bransjen. I tillegg vil du jobbe i et miljø som setter kvalitet og god journalistikk svært høyt. Sol er eid av Aller Media og lokalene er i et moderne bygg på Hasle i Oslo.

For mer informasjon om stillingene, kontakt adm. dir og ansvarlig redaktør Jan Thoresen, 907 47 061, [email protected] eller redaktør Andreas Heen Carlsen, 415 07 894, [email protected].

Søknadsfrist 28. februar. Søknadene behandles forløpende.

Søknad og CV sendes til [email protected]

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: [email protected]

Søknadsfrist
23.02.2018
Søknadsfrist
28.02.2018
Søknadsfrist
01.03.2018
Søknadsfrist
01.03.2018
Søknadsfrist
01.03.2018
Søknadsfrist
01.03.2018
Søknadsfrist
01.03.2018
Søknadsfrist
01.03.2018
Søknadsfrist
05.03.2018
Søknadsfrist
09.03.2018
Søknadsfrist
11.03.2018
Søknadsfrist
14.03.2018

Les også

Bruker ikke Twitter for å nå pressen, men for å nå folk, sier kommunikasjonsleder.

Ny jobb:

Jeg kommer helt sikkert til å tråle gjennom postlister, sier Øystå.