Reportere til God sommer Norge

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
TV 2
Søknadsfrist
23.03.18

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal og en av landets sterkeste merkevarer. TV 2 er en del av mediehuset TV 2, og virksomheten omfatter både tv, internett, mobil samt nye interaktive plattformer. Mediehuset TV 2 står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole.

Reportere til God sommer Norge

Reporter i God sommer Norge 2018 - TV2 - Mediehuset

God sommer Norge er et underholdende og aktuelt sommerprogram for hele landet. Vi ser etter deg som er god på underholdning, sport, humor og/eller aktualitet. Vi trenger folk som utfyller hverandre for å lage en god redaksjon og et godt program. Redaksjonen begynner å jobbe allerede i april og vi vil øke antall reportere ettersom vi nærmer oss sendestart mandag 23. juli. Vi er dermed interessert i reportere kan jobbe det meste av sommeren.

Arbeidsoppgaver

  • Som reporter bør du ha ideer til aktuelle og interessante gjester og temaer. Du skal booke og lage manus med grundig bakgrunn og gode spørsmål for programlederne. Det kan også bli noe VB-produksjon. Det er en fordel om du har erfaring med manusskriving i Inews, men ikke noe krav. Du bør kunne skrive nettsaker og publisere innhold på SoMe.

Kvalifikasjoner

  • Du bør ha erfraing fra journalistikk og/eller tv-produksjon.

Personlige egenskaper

  • Vi søker utadvendte, innadvendte, morsomme, kjedelige, kreative, pirkete, rolige, fyrrige, gamle og unge reportere til å lage God sommer Norge 2018. Så lenge du er arbeidsom og etterrettelig er du aktuell. Det er topp om du ikke utsetter ting, så søk gjerne i god tid før fristen.

Vi tilbyr

  • Bransjens morsomste sommerjobb og ordnede arbeidsforhold. Du får mulighet til å jobbe med et humørfylt program og være del av et kreativt og arbeidsomt miljø med medarbeidere både fra TV 2 og utenfor huset. Hvis du har planlagt ferie allerede vil vi prøve å tilpasse turnusen til dette dersom det lar seg gjøre.

Kontaktinfo: Åse Linda Tynning, Redaksjonsleder, 41423353, alt@tv2.no

Søk på stillingen her: www.webcruiter.no

Søknadsfrist: 23. mars 2018

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Les også

Programdirektør Kyrre Nakkim avviser at NRK hvitvasker meningene til Helge Lurås og Hans Rustad, slik Eivind Trædal påstod i mandagens Dagsnytt atten. 

– Nå kan vi ha nyheter tidligere, senere og oftere enn tidligere, sier Hadelands redaktør Sissel Skjervum Bjerkehagen.