Vaktsjefer til God sommer Norge

LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Firma
TV 2
Søknadsfrist
23.03.18

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal og en av landets sterkeste merkevarer. TV 2 er en del av mediehuset TV 2, og virksomheten omfatter både tv, internett, mobil samt nye interaktive plattformer. Mediehuset TV 2 står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole.

Vaktsjefer til God sommer Norge

Vaktsjefer i God sommer Norge 2018 - TV2 - Mediehuset

God sommer Norge er et underholdende og aktuelt sommerprogram for hele landet. Vi søker iderike og stødige vaktsjefer som kan lede det redaksjonelle arbeidet. Redaksjonen begynner å jobbe allerede i april og vi vil øke antall vaktsjefer ettersom vi nærmer oss sendestart mandag 23. juli. Vi er dermed interessert i vaktsjefer som kan jobbe det meste av sommeren.

Arbeidsoppgaver

  • Som vaktsjef vil du lede redaksjonen daglige arbeid opp mot sending samt planlegge for sendinger fram i tid. Du vil også ha hovedansvar for some/nett-reporter som skal publisere innholdet vårt daglig på mange plattformer. Under de fire ukene med sendinger vil vaktsjefene gå i turnus; en har dagvakt og en har sendevakt med overlapping midt på dagen. Sendevaktsjefen vil jobbe tett med programlederne på manus og overganger og sitte i regi og følge og bidra under sending.

Kvalifikasjoner

  • Erfaring som vaktsjef er en fordel. Erfaring som journalist er et krav.

Personlige egenskaper

  • Vi ser etter deg som er god til å inspirere andre og som har orden og oversikt. Du bør være god på å vinkle og spisse saker og kunne hjelpe programlederne med overganger og intervjuets oppbygging samt være opptatt av journalistisk etikk og etterrettelighet. Det er topp om du ikke utsetter ting, så søk gjerne i god tid før fristen.

Vi tilbyr

  • Bransjens morsomste sommerjobb og ordnede arbeidsforhold. Du får mulighet til å jobbe med et humørfylt program og være del av et kreativt og arbeidsomt miljø med medarbeidere både fra TV 2 og utenfor huset. Hvis du har planlagt ferie allerede vil vi prøve å tilpasse turnusen til dette dersom det lar seg gjøre.

Kontaktinfo: Åse Linda Tynning(+47) 41423353

Søk på stillingen her: www.webcruiter.no

Søknadsfrist: 23. mars 2018

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Din stillingannonse her? Kontakt annonseselger Frode på mobil: 913 99 337 eller e-post: annonse@journalisten.no

Les også

Programdirektør Kyrre Nakkim avviser at NRK hvitvasker meningene til Helge Lurås og Hans Rustad, slik Eivind Trædal påstod i mandagens Dagsnytt atten. 

– Nå kan vi ha nyheter tidligere, senere og oftere enn tidligere, sier Hadelands redaktør Sissel Skjervum Bjerkehagen.