Alle ville ha en bit av Gro

Og det var omtrent det eneste de ikke fikk nok av under Arbeiderpartiets landsmøte.

Publisert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Det er lørdag og Arbeiderpartiets landsmøte er i gang, rundt i kongressenteret i LO-bygget småløper en noe stresset Eva Amble Larsen. Hun er pressesjef og skal i løpet av de neste fire dagene sørge for at over 240 journalister får det de ønsker.

Dagen før arrangerte partiet pressefrokost, og da ble det mye Aker Solutions. Det ble det på pressekonferansen på landsmøtet lørdag også. Mer enn 1000 oppslag har mediene fått ut av landsmøtet i løpet av fire dager.

Det til tross for at det denne gangen var færre lokale medier på møtet.

– Mediene er veldig oppmerksomme på våre landsmøter, det har de alltid vært. Tidligere var det flere lokalaviser, men da vi sendte ut invitasjoner lenket vi til våre direktesendinger på nett, sier Larsen og mener at det har ført til at færre lokale medier har tatt turen.

På det meste har Arbeiderpartiet hatt 30 mennesker til å gjøre informasjonsarbeid under landsmøtet. Disse har sørget for både video og stillbilder. De har oppdatert nettsider, og de har bistått mediene. Og ifølge Larsen virker det som om journalistene var fornøyde.

– Noen reagerte litt da Gro kom, for det var litt kort. Journalistene kunne nok tenkt seg lengre tid med henne. Sånn ble det bare ikke.

Informasjonsmedarbeiderne i Ap har lagt ut 406 bilder på Flickr som har hatt over 15.000 visninger. I alt 137 videosnutter er å finne fra møtet på YouTube, og Ap lå høyt oppe internasjonalt trafikkmessig.

Powered by Labrador CMS