Nøyaktig hva Annette Groth skal gjøre framover, er hun ikke helt sikker på. Hun har mange baller i lufta, men har ikke hentet ned noen ennå. Foto: NRK.

Annette Groth forlater NRK

Tar sluttpakke.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over åtte år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

NRK er midt i nedbemanning og skal over to år redusere bemanningen med 300. I siste halvdel av mai ble det klart at 124 ansatte fikk sluttpakker.

Blant disse er Eva Nordlund og Annette Groth, skriver Nettavisen.

– Jeg har gjort så mye morsomt i NRK i 100 år. Men nå var jeg litt tilbake der jeg begynte og det var ikke like spennende, så jeg fant ut at jeg ville prøve noe nytt, sier Annette Groth til Nettavisen. 

Groth (62) sier hun har flere planer, men ingen av disse er konkretisert ennå. Hun har tidligere vært programleder i Urix og har vært korrespondent både i Washington og i London. Men starten på det nesten 40 år gamle arbeidsforholdet begynte med sommervikariat i Østlandssendingen i 1977.

Hun har også vært juryleder for Den store journalistprisen og medlem i PFU.

Eva Nordlund har i en årrekke vært programleder i P2. Blant annet for «Søndagsavisa» sammen med Tomm Kristiansen. I tillegg har hun også ledet «Dagsnytt 18»

– Jeg skal ha min siste søndagsavis 2. august, og da går programserien inn i historien. Det er mye god logikk i at en gammel programleder går av med sitt program, sier Nordlund.

Hun har tidligere også vært politisk sekretær i Senterpartiet og var nestleder i Nei til EF i 1992.

Powered by Labrador CMS