E24 ble hacket torsdag formiddag. Bildet til høyre ble synlig for flere av brukerne som var innom på nettstedet mens det lå nede.

E24 ble hacket

Var nede i en halvtime, men oppe igjen nå.

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Hvem det var som sto bak angrepet på E24 i morges, vites ikke. Og hvorfor nettopp næringslivsavisen E24 ble angrepet, er uvisst. Sjefredaktør Per Valebrokk ønsker i hvert fall ikke å spekulere på hvorfor nettopp hans nettsted ble angrepet.

– Dette provoserer meg. Selv om det fremstår som en guttestrek, og vi kan alle kjenne behovet for å gjøre guttestreker i ungdommen, så er dette langt fra morsomt. Særlig ikke med det nyhetsbildet vi har nå. Det skjer ganske så dramatiske ting i finansverden for tiden, sier Valebrokk.

Anmelder

Nettstedet var nede i en underkant av en halvtime etter angrepet. Valebrokk forteller at de nå jobber på spreng for å sørge for at det ikke finnes noen glipper i systemet som gjør at hackere på nytt kan gjennomføre angrep på nettsidene.

Valebrokk sier at forholdet vil bli politianmeldt.

Sist et norsk nettsted ble hacket var i februar i fjor da Dagbladet.no lå nede i flere timer etter å ha blitt hacket fra IP-adresser i Tyrkia og i Romania.

 

Powered by Labrador CMS