Kommentator - ettårig vikariat

Firma
Aftenposten
Søknadsfrist
25.05.17

Før leste du Aftenposten. Nå ser, lytter, deler og spiller du Aftenposten også. Overalt. Dine leservaner endrer seg. Vi skal ikke bare følge etter, vi skal lede an. Derfor har vi som mål at Norges største papiravis skal bli Norges beste digitale nyhetsformidler.

Aftenposten er et av Norges største mediehus. Papirutgaven er landets største avis, og Aftenposten.no vokser raskt.

Aftenposten er en del av Schibsted Norge med en omfattende portefølje av produkter for papir, nett, tablet og mobil.

Kommentator - ettårig vikariat

En av våre kommentatorer skal ut i foreldrepermisjon, og vi søker hennes erstatter i et ettårig vikariat fra 1. september.  

Aftenpostens kommentaravdeling er ansvarlig for mediehusets lederartikler, kommentarer og analyser. Vi jobber sammen med nyhetsreporterne på større og mindre saker.  

Våre kommentatorer må være bredt orientert og ha lav terskel for å gå inn i nye tema. De må kunne gå i dybden raskt ved hjelp av relevante kilder, og ha svært god formidlingsevne.  

Journalistene i kommentaravdelingen er mer eksponert enn andre journalister og må trives med debatt om egne bidrag.  

Kommentatorene må trives med hyppige leveranser, i ulike formater. Det er en fordel å ha erfaring fra mediehus, men vi vil også vurdere søkere med annen, relevant erfaring.  

Det må påregnes helg- og kveldsarbeid.  

Spørsmål kan rettes til politisk redaktør Trine Eilertsen, 913 17 298.

Søk på stillingen her

Søknadsfrist: 25. mai 2017 

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

Mener det er viktig med tillit blant folket om at pasientopplysninger blir behandlet konfidensielt, samtidig som særlig mediene må kunne granske helsetjenestene.

Video: Pressens representanter møter blant andre helseminister og helsedirektør for å drøfte det offentliges tilgang til helsejournaler. Se debatten i opptak her.

ARENDAL (Journalisten:) Dagens Næringslivs politiske redaktør er kanskje en av mediebransjens travleste under Arendalsuka.