Arrangementsansvarlig - prosjektstilling

Firma
Bergens Tidende
Søknadsfrist
25.01.17

Bergens Tidende (BT) er et av Norges største mediehus, og den største avisen med utgiversted utenfor Oslo. Bergens Tidende har 306.000* daglige lesere.

*Forbruker & media 16/1

Arrangementsansvarlig - prosjektstilling

BTs arrangementer skal være en forlenget arm av BTs journalistikk. Hovedoppgavene i stillingen som arrangementsansvarlig vil være å videreutvikle og arrangere BTs debatter og møter med lesere. I samarbeid med BTs redaksjon, har arrangementsansvarlig ansvar for å komme frem til nye konsepter som er til glede for abonnentene og et gode for det offentlige ordskiftet i byen og regionen.  

Arrangementsansvarlig vil samarbeide tett med både merkevareavdelingen og redaksjonen, samt være bindeleddet mellom eksterne aktører BT samarbeider med om ulike arrangementer.  

Vi søker etter deg som har gode samarbeidsevner, relevant erfaring fra lignende arbeid og evne til tenke strategisk. Den rette kandidaten har også utmerket forståelse for Bergens Tidendes merkevare. Journalistisk erfaring er en fordel, men ikke nødvendig.  

Stillingen er en prosjektstilling ut 2017.

Tiltredelse snarest.

Ønsker du mer informasjon om stillingen, ta kontakt med politisk redaktør Frøy Gudbrandsen, [email protected], 913 66 220  eller klubbleder Dag Idar Tryggestad, [email protected], 970 70 937.  

Søk på stillingen her  

Søknadsfrist: Onsdag 25. januar 2017.

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

Morgenrutinen:

Men de beste sakene finner Bergensavisens redaktør i samtale med fellow bergensere | bysborgere.

Driftsresultatet redusert med mer enn fjerdedel på ett år.