Dagbladet søker tilkallingsvikarer til flere avdelinger

Firma
Dagbladet
Søknadsfrist
14.08.17

Dagbladet AS er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Dagbladet omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Se og Hør, KK og SOL. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.

Dagbladet søker tilkallingsvikarer til flere avdelinger

Vi jakter nysgjerrige, raske og tabloide journalister som kan begynne raskt.

NYHET
Som tilkallingsvikar på nyhetsavdelingen må du ha mulighet til å stille opp på kort varsel på dag- og kveldstid i Oslo.
Avdelingen dekker hendelsesnyheter fra hele verden, krim og internasjonal politikk. Avdelingen leverer til både Dagbladet.no og betalingskanalene Dagbladet Pluss og papir.
I avdelingen møter du et raust og kunnskapsrikt miljø. Du skriver godt under tidspress. Journalistisk erfaring og relevant utdanning er en fordel.
SPORT
Til sportsredaksjonen trenger vi deg som er nysgjerrig, full av idéer, presseetisk sterk og som har oppdatert kunnskap om de største idrettsnavnene og de viktigste hendelsene i sportens verden.
Du må kunne formulere deg raskt og presist og besitte god tabloid forståelse. Dagblad-sporten prioriterer fotball og de store vinteridrettene, og det er en forutsetning at du er godt oppdatert innen disse områdene.
VIDEO
Vi leter etter journalister med et skarpt tabloid blikk og gode etiske reflekser. Som journalist på videodesken må du vite hvilke videoer som fungerer på nettet, du må kunne skrive artikler og ikke minst komme med egne ideer.
Arbeidsoppgavene innebærer alt fra å filme og redigere videoreportasjer, skrive oppslag på Dagbladet.no og styre direktesendinger. Du må ha erfaring med å redigere video, men viktigere er det at du har et godt journalistisk hode, erfaring og egne ideer. Opplæring i redigeringsprogrammet vi bruker, FinalCut, og tekniske systemer vil du uansett få.
POLITIKK
Vi går mot en spennende høst med stortingsvalg og mulig regjeringsskifte. Vil du være med og sette dagsorden? Vi søker samfunnsinteresserte tilkallingsvikarer som er nysgjerrige på hvordan ting henger sammen og tør å stille politikerne til veggs. Du kommer til en hyggelig gjeng som både dyrker egne idéer og jobber i team. Vår avdeling leverer stoff til Dagbladet.no, Dagbladets papirutgave og betalingskanalen Dagbladet Pluss. Du jobber i hovedsak på dagtid, men er fleksibel når det trengs. Journalistisk erfaring og relevant utdanning er en fordel.
KULTUR
Kulturavdelingen søker språksikre reportere med særlig kunnskap og interesse for kultur. Søkere må ha velutviklet tabloidforståelse og evne til å fortelle den gode historien. Det er en klar fordel om du har eget kildenett innen litteratur, musikk, film, kunst, tv og/eller medier.

 

ANDRE LEDIGE STILLINGER:

Les også

Mener det er viktig med tillit blant folket om at pasientopplysninger blir behandlet konfidensielt, samtidig som særlig mediene må kunne granske helsetjenestene.

Video: Pressens representanter møter blant andre helseminister og helsedirektør for å drøfte det offentliges tilgang til helsejournaler. Se debatten i opptak her.

ARENDAL (Journalisten:) Dagens Næringslivs politiske redaktør er kanskje en av mediebransjens travleste under Arendalsuka.