TV 2-glassene til venstre, BAs vinflaske og glassene VG ga til sine ansatte.

Glass, jakker og vin

Julegavespennet i mediebedriftene er kanskje større enn man ventet. Hva fikk dere? Del i kommentarfeltet!

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Hva ga bedriften du jobber i julegave i år? I Journalisten og i NJ fikk vi konfekt fra Pascal og en pose med hele kaffebønner.

Glass

Men utenfor Torggata 5 er det også blitt delt ut julegaver. I Karl Johans gate, og på Nøstet i Bergen, har de ansatte fått to nye vinglass fra Hadeland Glassverk, sammen med ei flaske vin. Dette er glass TV 2 har delt ut til sine ansatte i flere år.

Glass har de også fått i VG. Ikke vin riktignok, men som TV 2 har de fått med en logo på glasset (se bildet), også dette er en tradisjonell julegave. Men i motsetning til TV 2 har de ansatte i VG ikke fått med noe å fylle glassene sine med.

Vin

Da kan det være greit å eventuelt slå seg sammen med en ansatt i Dagens Næringsliv. Der i gården har ledelsen gitt de ansatte to flasker med Carrascal 2006/2007-årgangen. Ifølge kjennere skal denne argentinske rødvinen passe til lammekjøtt.

Det er litt færre flasker enn erkerival Trygve Hegnar stilte med. Der i gården fikk de ansatte i alt seks flasker med Casa Di Hegnar Media, eller Boroli Barbera d’Alba 2008. Det er en vin som passer godt til både fugl og fe.

Og skulle vinen ha behov for lufting, er det bare å kontakte ansatte i Dagbladet. I tillegg til forskjellige gaver fra avdelingene de jobber i, har de også fått en karafell. Den kommer fra Hadeland Glassverk og prydes med en tegning av hustegner Fredrik Stabell.

Allvær i Bergen

Produkter med logo er langt fra noen ukjent gave i mediebransjen. I Bergens Tidende har de fått en allværsjakke som er både vind- og vanntett. Med en liten logo på armen.

På andre siden av Torgallmenningen har de ansatte i Bergensavisen fått hver sin flaske med Romanico Nero di Troia 2007 reserva. Denne røde fra Italia skal gå ganske fint med får og fugl.

Også hos P4 har det vanket jakke, der av typen boble også denne med logo.

Hva har du fått i julegave fra din arbeidsgiver? Skriv i kommentarfeltet under!

Gaver

I ABC Startsiden går ikke julegaven til de ansatte, snarere har bedriften besluttet å gi 50.000 kroner til Fattighuset og 50.000 kroner til Amnesty International.

I Aller Media er det opplevelser som selger. En bok om opplevelser, samt et gavekort til en opplevelse. I søsterselskapet Aller Internett er situasjonen en litt annen, der har de ansatte fått gavekort med 500 kroner på som kan brukes i Oslo City.

Lokalhistorie

Hos Egmont Hjemmet Mortensen har de ansatte fått den årlige pakken med julehefter. I tillegg har det vanket pledd på de ansatte og to flasker vin. En Sancerre Grand Reserve og en Grimaldi Barbera d’Alba. Sistnevnte skal fungere godt til både ribbe og pinnekjøtt.

Ryktene skal ha det at de ansatte i Adresseavisen har fått en trillekoffert i håndbagasjestørrelse, men vi har ikke lyktes å få dette bekreftet.

Hos iTromsø har de ansatte fått avisens egne lokalhistoriske bok som er blitt gitt ut i snart ti år, i tillegg til en chilensk rødvin.

Nøkternt i NRK

Gavekort har også de ansatte i Tønsbergs Blad fått. Også dette er pålydende 500 kroner, men må brukes på det lokale kjøpesenteret Farmandstredet.

Hos NRK varierer det fra avdeling til avdeling. Det være seg kinobilletter, Cd-plater eller bøker. Nøkternt er stikkordet for gavene som ligger på rundt 150 kroner.

Hva har du fått i julegave fra din arbeidsgiver? Skriv i kommentarfeltet under!

Powered by Labrador CMS