Connie Bentzrud går fra TV 2 til Fædrelandsvennen

Connie Bentzrud er en prisvinnende journalist.

Connie Bentzrud går fra TV 2 til Fædrelandsvennen

Har funnet veien videre etter det ble kjent at lokalkontoret til TV 2 legges ned. 

54-åringen har arbeidet i 20 år som nyhetsjournalist for TV 2 ved lokalkontoret i Kristiansand. I slutten av september ble det kjent at kontoret skal legges ned, og det ble uklart for Connie Bentzrud hvor veien skulle gå videre. 

Nå har hun derimot funnet sin nye vei. Bentzrud er ansatt som ny gravejournalist i Fædrelandsvennen og vil være del av et lag bestående av tre andre journalister. Det skriver Fædrelandsvennen.

Ansettelsen ble gjort kjent på et allmøte i avisen fredag ettermiddag.

Bentzrud fikk i 2010, sammen med Asbjørn Øyhovden, Kulturdepartementets menneskerettighetspris for journalister som følge av deres arbeid i dekningen av vold og overgrep mot barn. 

Hun har vært med i TV 2 helt fra starten. Da kanalen gikk på lufta i 1992 arbeidet hun som nyhetsfotograf i et produksjonsselskap som leverte til TV 2. Hun har også vært fotograf i blant annet debattprogrammet Holmgang.

Annonser

Ledige stillinger:

Les også

Liten økning i antallet innsendte bidrag til fotokategoriene.

Årets bilde:

Hva gjør et bilde til Årets bilde? Journalisten ble med da årets jury diskuterte seg gjennom de nesten 3.000 innsendte bildene i konkurransen. 

Lokalradiolyttingen har i 2017 økt med 20 prosent. Samtidig har den totale radiolyttingen gått ned, og NRK har tapt lyttere i alle regioner.