Frilansjournalist Kjetil Stormark oppsøkte kilder fra bla a utestedet Kjøkken og Bar til venstre og regjeringsbygget  da han skrev boka «Da terroren rammet Norge». Foto: Kathrine Geard
Frilansjournalist Kjetil Stormark oppsøkte kilder fra bla a utestedet Kjøkken og Bar til venstre og regjeringsbygget da han skrev boka «Da terroren rammet Norge». Foto: Kathrine Geard

Stormark bistår TV 2 i terrordekningen

Skal arbeide deltid i et halvår.

Kjetil Stormark har gjort seg bemerket i dekningen i kjølvannet at terrorangrepet mot Norge 22. juli. Mandag tok han fatt på sin første dag som reporter i TV 2s 22. juli-gruppe.

 – Jeg skal jobbe fra Oslo tre dager i uka og så får vi se hvordan rollen utvikler seg.

 Det var ifølge Stormark nyhetsredaktør Jan Ove Årsæther i TV2 som foreslo opplegget. Stormark ble veldig fristet til å lære mer om TV-faget, selv om han trivdes meget godt som frilanser.

 – Jeg er stolt av å bli del av et allerede meget sterkt team i TV2, sier Stormark.

Ny bok

Engasjementet i TV2 gir Stormark større handlingsrom til å jobbe både helhetlig med 22.7.-saken og i tillegg rom til å eventuelt skrive en ny bok. Han legger ikke skjul på at boken «Da terroren rammet Norge» var et krevende løft, rent økonomisk.

– Jeg har veldig lyst til å skrive en bok til. Jeg har ikke bestemt meg helt ennå. Jeg må se litt på det.

Selv om Stormark får mer handlingsrom, får han ikke jobbe for andre norske nyhetsredaksjoner i perioden han er engasjert av TV2, med unntak av å gjennomføre de oppdragene som allerede var avtalt før kontrakten med TV2 ble inngått.

Powered by Labrador CMS