Karl Gunnar Opdal (til venstre i bildet) ønsker å bli i konsernet, men fortsetter neppe som konsernsjef. Den jobben beholder nok Thor Gjermund Eriksen (til høyre). Foto: Martin Huseby Jensen

Opdal: – Blir gjerne med videre

Toppledelsen i et sammenslått Edda og A-pressen får mange dobbeltfunksjoner. To konsernsjefer er det neppe brukt for.

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Selv om han selskapet han leder nettopp er blitt kjøpt opp av sin argeste konkurrent, fremstår Edda konsernsjef Karl Gunnar Opdal som positiv, kanskje til og med litt lettet.

Etter lang tid med spekulasjoner om hvem som skal eie Edda Media og selskapets 36 avistitler, synes spørsmålet besvart. Så fremt tilsynsmakten er enig i grepet.

Les også: A-pressen kapret Edda Media

              Medietilsynet i dialog med A-pressen

              Edda-kjøp bekreftes

– Vi har jobbet for konsolidering i lang tid og jeg mener det er en god løsning at A-pressen kjøper oss. Det er særlig positivt for våre lokale mediehus som nå får større utviklingskraft gjennom en bedre ressursutnyttelse.

Jobbe for fusjon

Opdal sier at han ikke kjenner til hvordan strukturen i konsernet vil bli videre, men understreker at planen er at alle titlene skal videreføres.

– Hva med deg selv, blir du med videre?

– Jeg går inn med positiv holdning til sammenslåingen og vil forsøke å bidra til å få gjennomført den på best mulig måte.

 

 

Powered by Labrador CMS