Claus Wiese tilbake til NRK

Etter fire år med andre prosjekter returnerer programlederen Claus Wiese til underholdningsavdelingen i NRK. Uten å vite hva slags program han skal lage.

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Claus Wiese (43) begynner etter påske.

- Jeg savner å jobbe med TV og da måtte det bli NRK. Her er det et godt og stort miljø, høyt under taket og ikke minst de mest tv-faglig profesjonelle menneskene, sier han til NRK Medier.

Wiese forlot NRK for å begynne i Dinamo Story sammen med blant andre Odd Arvid Strømstad og Vidar Nordli-Mathisen. Han har også skrevet opplevelsesboka «Italia og 7 dager i Pyreneene til topps!».

Den tidligere Dagbladet-journalisten begynte i NRK i 1993 og jobbet i Dagsrevyen, Kveldsaktuelt og Redaksjon 21 før han gikk over i underholdningens rekker i 1996. Wiese lagde blant annet hele 43 programmer i den populære serien «Wiese», det første i 1996

Underholdningssjef Tordis Aavatsmark sier til NRK Medier at hun er svært glad for å få programlederen tilbake.

- Han er en godt likt og dyktig programleder. Vi skal ta godt imot ham og ønske ham velkommen tilbake til sitt gamle miljø. Vi har ennå ikke bestemt hva han konkret skal jobbe med, men det blir i underholdningens ånd, det er sikkert.

I forrige uke sikret underholdningsavdelingen seg Nadia Hasnaoui.

Powered by Labrador CMS