Mediefolk:

Etter et kort opphold som redaksjonssjef i Khrono, vender David Stenerud tilbake til ABC Nyheter.
Etter et kort opphold som redaksjonssjef i Khrono, vender David Stenerud tilbake til ABC Nyheter.

David Stenerud blir ny redaktør for ABC Nyheter

Tilbake til gammel arbeidsplass.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Etter et kort opphold som redaksjonssjef i Khrono, vender David Stenerud tilbake til ABC Nyheter. Nå som redaktør. Tidligere har Stenerud vært nyhetssjef samme sted.

– Jeg ser frem til å komme tilbake til en redaksjon jeg kjenner og er glad i. Redaksjonen er litt mindre, og min rolle en litt annen denne gangen. Som redaktør vil jeg ha ambisjoner om å bidra til å styrke ABC Nyheters posisjon som nyhets- og meningsformidler ytterligere, sier Stenerud i en pressemelding.

Tor Strand gir seg som redaktør for ABC Nyheter.
Tor Strand gir seg som redaktør for ABC Nyheter.

Stenerud har erfaring som redaktør og redaksjonell leder fra Aller Media, Egmont Publishing, Dagsavisen og ABC Nyheter. Han har også jobbet som debattmedarbeider i NRK og som journalist i blant annet Dagbladet, Norwatch, Nettavisen og Vårt Land.

Stenerud tar over etter Tor Strand, som nå skal fokusere på innholdssatsingen til ABC Startsiden.

– Etter ti år som redaktør for ABC Nyheter, og de siste fem også for Startsiden, er det en spennende utfordring å kunne fokusere på Startsiden og de nye satsingsområdene vi har på gang. Avisen har i snitt flere brukere og sidevisninger enn noen gang tidligere. Det blir gøy å jobbe med David igjen, som vi jo vet er svært kompetent til jobben, sier Strand ifølge pressemeldingen.

Strand startet sin journalistkarriere i Nordlys og Troms Folkeblad, og har også bakgrunn som journalist og reportasjeleder i VG i 25 år. Han kom til ABC Nyheter fra stillingen som redaksjonssjef og fungerende redaktør i Dalane Tidende.

Powered by Labrador CMS